Sezon 2007 i 2008
Info. dla KaRo:
potwierdzam wcześniejsze informacje,
także moim zdaniem to Clematis macropetala Markham's Pink,
na etykiecie i zdjęciach www.clematis.com.pl ma zdecydowanie intensywniejsze kolory,
mój ma sporo słońca- może dlatego jest jaśniejszy, jak zrobię odkłady posadzę także w większym cieniu - wtedy porównam : )
załączam dwa zdjątka - nie wiem czy mi to załączanie wyjdzie bo pierwszy raz to tutaj robię
potwierdzam wcześniejsze informacje,
także moim zdaniem to Clematis macropetala Markham's Pink,
na etykiecie i zdjęciach www.clematis.com.pl ma zdecydowanie intensywniejsze kolory,
mój ma sporo słońca- może dlatego jest jaśniejszy, jak zrobię odkłady posadzę także w większym cieniu - wtedy porównam : )
załączam dwa zdjątka - nie wiem czy mi to załączanie wyjdzie bo pierwszy raz to tutaj robię
Lutea, śliczny kolor tego powojnika --jakżeby się chciało mieć je wszystkie na działce i zachwycać sie nimi.Ale niestety, mogą sobie na to pozwolic tylko nieliczni ja mam tylko 5 gatunków i strasznie ubolewam że mam tak mało miejsca
cudze błędy mamy przed oczyma ,własne za plecami
Pozdrawiam Grazyna
Pozdrawiam Grazyna
re
czy chciałby ktoś się ze mną wymienić powojnikami ? Mógłbym ukorzenić Jan Paweł II (taki jak na zdjeciu wyżej tylko mój jest bardziej biały),Kardynał Wyszyński,Błękitny anioł, Multi blue,Daniel Deronda,Perle de'Azur