Działka Romy wśród jezior
- ElzbietaaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadziu wiem że jesteś bo byłam u Ciebie i podziwiałam zdjęcia cieszę się że do mnie wpadłaś
Mirusiu zapraszam bo to właśnie dla niskociśnieniowych ja posadziłam dwie gruszki
konferencje i klapsę ,dwie śliwki ulenę i herman, brzoskwinię i morelkę, dzieci się ze mnie
śmieją że tylko z tego będzie kłopot bo złodzieje zniszczą ogrodzenie jak będą przychodzić na szaber :P :P :P dobrze że mi powiedziałaś o jagodzie to juz nie popełnię Twojego błędu :P :P :P
Elżuniu Ten rozchodnik ma takie baldachy które składają się z malutkich różyczek
jest bardzo łatwy w rozmnażaniu i mało wymagający nie ma z nim żadnych problemów
trzeba po przekwitnięciu ściąć , ja się jeszcze wszystkiego uczę i napisów przy zdjęciach też nieraz nie wychodzi jak by się chciało ;:21 dobrej nocki :P
Nic straconego Alinko myślę że będzie jeszcze ładniej dzięki za odwiedzinki
Ja u Ciebie często bywam i spisuję sobie receptury
Joasiu starczy jeszcze naleweczki ,co wolisz pigwówka wiśniówka a może z
aroni miło że Ci się umnie podoba
Mirusiu zapraszam bo to właśnie dla niskociśnieniowych ja posadziłam dwie gruszki
konferencje i klapsę ,dwie śliwki ulenę i herman, brzoskwinię i morelkę, dzieci się ze mnie
śmieją że tylko z tego będzie kłopot bo złodzieje zniszczą ogrodzenie jak będą przychodzić na szaber :P :P :P dobrze że mi powiedziałaś o jagodzie to juz nie popełnię Twojego błędu :P :P :P
Elżuniu Ten rozchodnik ma takie baldachy które składają się z malutkich różyczek
jest bardzo łatwy w rozmnażaniu i mało wymagający nie ma z nim żadnych problemów
trzeba po przekwitnięciu ściąć , ja się jeszcze wszystkiego uczę i napisów przy zdjęciach też nieraz nie wychodzi jak by się chciało ;:21 dobrej nocki :P
Nic straconego Alinko myślę że będzie jeszcze ładniej dzięki za odwiedzinki
Ja u Ciebie często bywam i spisuję sobie receptury
Joasiu starczy jeszcze naleweczki ,co wolisz pigwówka wiśniówka a może z
aroni miło że Ci się umnie podoba
Romko cały czas coś fajnego dokupujesz. Romko jak rozwiązujesz problem z podlewaniem Surfinii na działce? Przy takich upałach trzeba dwa razy dziennie podlewać. U mnie nareszcie zaczęło padać i zrobiło się zimno na reszcie wszystko odżyje. Najgorsze że nic nie zeszło z roślin jednorocznych. O tej porze powinny już poschodzić.
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pomagamy sobie po sąsiedzku ten kto zostaje opiekuje się kwiatkami zostawiamy
klucze od działki zapalamy sobie nawzajem światełka żeby myśleli że ktoś tu jest
U mnie Aniu wczoraj padało cały dzień wieczorem bardzo w domu a na działce
trzy godziny kapuśniaczek miałam jutro jechać i nie wiem co robić pomyślę
Jak się cieszę Monisiu z Twoich odwiedzin ja nie mogę się do Ciebie dobić zamknięty
Twój ogród co się dzieje i u JOLI też zamknięte .buziaki
klucze od działki zapalamy sobie nawzajem światełka żeby myśleli że ktoś tu jest
U mnie Aniu wczoraj padało cały dzień wieczorem bardzo w domu a na działce
trzy godziny kapuśniaczek miałam jutro jechać i nie wiem co robić pomyślę
Jak się cieszę Monisiu z Twoich odwiedzin ja nie mogę się do Ciebie dobić zamknięty
Twój ogród co się dzieje i u JOLI też zamknięte .buziaki
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Romo, podaję klucz, do otwarcia wątku ogrodowego Moni http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 16&start=0
Wątek Moni został podzielony, hihihi
Wątek Moni został podzielony, hihihi