Tajemniczy ogród - galeria agasty
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przez to, ze mnie nie było jakis czas, dopiero dziś odkryłam, ze powstał TAKI wątek!
dziękuję Ci za niego Agatko wespół z pozostałymi "ogladaczami" tych niezwykłych zdjęć
Niektóre rzeczywiście mogą być wielka inspiracją. Przyznam się, ze przy jednym zobaczyłam nagle... zarys przyszłej zmiany w moim ogródku ;)
No i te storczyki....
dziękuję Ci za niego Agatko wespół z pozostałymi "ogladaczami" tych niezwykłych zdjęć
Niektóre rzeczywiście mogą być wielka inspiracją. Przyznam się, ze przy jednym zobaczyłam nagle... zarys przyszłej zmiany w moim ogródku ;)
No i te storczyki....
- agasta
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 18 kwie 2007, o 14:04
Nelu, nigdy nie mów nigdyNela pisze: Zachwycają mnie te storczyki ogromnie - ale nie zachoruję na nie...o nie....
Pamiętam doskonale jak sama obojętnie przechodziłam w sklepie obok storczyków. Ale tylko do czasu, gdy kupiłam mojego pierwszego storczyka. A właściwie to za pierwszym razem kupiłam 2 cymbidium I tak to się zaczyna.
Najpierw jeden, drugi, później chcesz więcej i więcej, i nawet nie zauważysz kiedy zachorujesz na storczyki
Życzę Ci byś zachorowała, bo to jedyna pozytywna choroba, a w dodatku stwarza tak wiele radości, gdy za troskę storczyk odwdzięczy Ci się kwitnieniem...
- agasta
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 18 kwie 2007, o 14:04
Izo mam ndazieję że inspiracji znajdziesz więcej.chatte pisze:Przez to, ze mnie nie było jakis czas, dopiero dziś odkryłam, ze powstał TAKI wątek!
No i te storczyki....
Pozostań z Nami! Może też się zarazisz storczykami