Zaczynam - rogalm1 cz.2
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Moniko ! Pięknie tam jest .
Ty wspominasz moment postawienia przyczepy a ja ilekroć widzę Twój nick natychmiast kojarzę Was wszystkich z takim zdjęciem jakim zapoczątkowałaś chyba swój watek ogrodowy ...pole...pole ..pole i na nim uwijająca się Twoja Rodzina... Marysia chyba na jednym ze zdjęć,muszę wrócić by sobie przypomnieć dokładnie ...ale ogólny zarys mam właśnie taki.
A to już rok!
Moniko coraz piękniej u Was.
Roślinami się nie martw.
Dla własnego samopoczucia przyjmij takie założenie ,że co samo nie zadba o siebie tam na Twojej działce musi niestety wypaść!Tylko silne rośliny mogą gościć u Ciebie i już!
Przecież w najbliższych latach nic nie zrobisz,nic się nie zmieni bo nie będziesz tam na stałe i nie możesz zając się pielęgnacja "słabowitek". Tylko silne,mające chęć przetrwania będą tam dobrze rosły.
Słabowitki możesz sobie pielęgnować w czasie lata,kiedy będziesz na działce non stop.
Myślę jednak,że pomógł Ci deszcz wczorajszy i Twoje skarby jednak się przyjmą i przetrwają w oczekiwaniu na Ciebie do następnego weekendu.
Pozdrawiam serdecznie
K.
Ty wspominasz moment postawienia przyczepy a ja ilekroć widzę Twój nick natychmiast kojarzę Was wszystkich z takim zdjęciem jakim zapoczątkowałaś chyba swój watek ogrodowy ...pole...pole ..pole i na nim uwijająca się Twoja Rodzina... Marysia chyba na jednym ze zdjęć,muszę wrócić by sobie przypomnieć dokładnie ...ale ogólny zarys mam właśnie taki.
A to już rok!
Moniko coraz piękniej u Was.
Roślinami się nie martw.
Dla własnego samopoczucia przyjmij takie założenie ,że co samo nie zadba o siebie tam na Twojej działce musi niestety wypaść!Tylko silne rośliny mogą gościć u Ciebie i już!
Przecież w najbliższych latach nic nie zrobisz,nic się nie zmieni bo nie będziesz tam na stałe i nie możesz zając się pielęgnacja "słabowitek". Tylko silne,mające chęć przetrwania będą tam dobrze rosły.
Słabowitki możesz sobie pielęgnować w czasie lata,kiedy będziesz na działce non stop.
Myślę jednak,że pomógł Ci deszcz wczorajszy i Twoje skarby jednak się przyjmą i przetrwają w oczekiwaniu na Ciebie do następnego weekendu.
Pozdrawiam serdecznie
K.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Ależ wszystko tam porosło u Ciebie.
Całkiem zarosła już nadbudówka. Roślinek jak widać masz już mnóstwo i stale będzie przybywać.
Dzieciaki pewno hasały po włościach z radości, że są na działce.
Niedługo pewno zakwitnie cała masa innych kwiatów.
Wiosna to najpiękniejszy czas - korzystajcie ile tylko możecie.
Całkiem zarosła już nadbudówka. Roślinek jak widać masz już mnóstwo i stale będzie przybywać.
Dzieciaki pewno hasały po włościach z radości, że są na działce.
Niedługo pewno zakwitnie cała masa innych kwiatów.
Wiosna to najpiękniejszy czas - korzystajcie ile tylko możecie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Krysiu dziękuję za miłe słowa ale niestety dzwoniłam przed chwilą do sąsiada i nic nie padało.....KaRo pisze: Myślę jednak,że pomógł Ci deszcz wczorajszy i Twoje skarby jednak się przyjmą i przetrwają w oczekiwaniu na Ciebie do następnego weekendu.
K.
Aguś dzięki za podpowiedź a nie wiesz co to jest
Isiu, Grażynko ciesze się, że mnie odwiedzacie i pilnujecie żebym dobrze "ogrodniczyła"!
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Moniko to może być świdośliwa czy też amelanchier kanadyjski - całkiem go przypomina.
Jeśli będzie mieć granatowe owoce podobne do borówki to na pewno ona.
Jeśli będzie mieć granatowe owoce podobne do borówki to na pewno ona.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki