Działka Romy wśród jezior
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Romciu, jesteś pewna, że kupiłaś surfinię
Nie jest to czasami pelargonia angielska .
Podpowiedzieć Ci coś o smorodinówce, kresowej nalewce?
Jaki owoc tak pachnie, że aż nadto i nie każdemu to pasuje?
Liście też pachną.
Liście też pachną.
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzięki Halinko za odwiedzinki i adres Moni zaraz Was odwiedzę :P :P :P
Jadziu latem pilnujemy sobie sami kto nie jedzie do domu przejmuje piecze nad tymi
którzy jadą do domu zostawiamy sobie nawzajem klucze od bramy i tak się zmieniamy że całe lato nie musimy wszystko chować bo to jest bardzo kłopotliwe zamykanie okiennic dużo kłopotu
nigello Elu miło mi że podoba Się Wam surfinia mnie też ale z tą smorodinówką
dałyście mi zagryzkę nie mam pojęcia z czego się robi nigdy nie słyszałam o takiej nalewce
buziaki może zdradzicie ;:121 mi tę tajemnicę bo jak nie to postraszę Zaworkiem
Jadziu latem pilnujemy sobie sami kto nie jedzie do domu przejmuje piecze nad tymi
którzy jadą do domu zostawiamy sobie nawzajem klucze od bramy i tak się zmieniamy że całe lato nie musimy wszystko chować bo to jest bardzo kłopotliwe zamykanie okiennic dużo kłopotu
nigello Elu miło mi że podoba Się Wam surfinia mnie też ale z tą smorodinówką
dałyście mi zagryzkę nie mam pojęcia z czego się robi nigdy nie słyszałam o takiej nalewce
buziaki może zdradzicie ;:121 mi tę tajemnicę bo jak nie to postraszę Zaworkiem
-
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
elsi pisze:Romciu, jesteś pewna, że kupiłaś surfinię
Liście też pachną.
Romciu patrząc na listki i kwiaty ja również stawiałabym na pelargonie podobnie jak elsi, ciekawi mnie kto ma racje , jaj zawał tak zwał - jest piękna.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
Romko kochana, nie wspominałaś, że tak szybko możesz się spakować! Zaworek jak rozumiem spakowany też?
Szkoda... ale wytrzymamy do piątku! Smorodinówka to nalewka z czarnej porzeczki, zwyczajnie, ale jaka to nalewka!!!
Do jej zrobienia trzeba dołożyć wielu starań. Jak wrócisz w piątek to pogadamy. Niestety Romciu, kupiłaś pelargonię!
Szkoda... ale wytrzymamy do piątku! Smorodinówka to nalewka z czarnej porzeczki, zwyczajnie, ale jaka to nalewka!!!
Do jej zrobienia trzeba dołożyć wielu starań. Jak wrócisz w piątek to pogadamy. Niestety Romciu, kupiłaś pelargonię!
Pozdrawiam, nigella
-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No to do piątku Roma będzie żyć w nieświadomości. Jeśli chodzi o pelargonię to Romka powinna być zadowolona, przynajmniej ja wolałabym pelargonię.nigella pisze:Romko kochana, nie wspominałaś, że tak szybko możesz się spakować! Zaworek jak rozumiem spakowany też?
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Dwa lata temu zrobiłam nalewkę z czarnej porzeczki.....miała być na długie zimowe wieczory ....jak ją ruszyłam w na początku listopada, to w grudniu nie było już co pić .....pychota...sama przez miesiąć wydoiłam 1,5 litra...roslynn pisze:Z czarnej porzeczki też sama robię bo owoców nikt nie jada a nalewka pięknie pachnie i jest super gęsta. Na zimowe wieczory jako lekarstwo przed snem i zdrówko w chłodne dni murowane
Pozdrawiam słonecznie - Baśka