Roślinki Ani cz.2
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu pięknie zaczęłaś swój nowy wąteczek, bardzo kolorowo Niezłą kolekcje już uzbierałaś, oby tak dalej. niecierpliwie czekam również na nowe fotki
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Aguko to bardzo piękne roślinki a jakie kolorystyczne
Izo ja tak miałam na początku......ale choroba mnie dopadła i nie mam lekarstwa :P U mnie prawie cały parapet w kuchni to begonie
Karolu czytałam ten poradnik Zrobiłam tak samo tylko zamiast nici szpilek użyłam......może to był mój błąd Ale jeśli mógłbyś z ogonkami to będę wdzięczna
Ilonko, Kasiu dziękuję
Marzenko ja to tylko spoglądałam na nie z góry.....dotykałam listki tylko na początku jak przygotowywałam je do ukorzenienia
Izo ja tak miałam na początku......ale choroba mnie dopadła i nie mam lekarstwa :P U mnie prawie cały parapet w kuchni to begonie
Karolu czytałam ten poradnik Zrobiłam tak samo tylko zamiast nici szpilek użyłam......może to był mój błąd Ale jeśli mógłbyś z ogonkami to będę wdzięczna
Ilonko, Kasiu dziękuję
Marzenko ja to tylko spoglądałam na nie z góry.....dotykałam listki tylko na początku jak przygotowywałam je do ukorzenienia
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Andziax007
- Kontakt:
Aniu przepiękna kolekcja Mi też się begonie podobają ale niestety z powodu braku miejsca mam tylko jedną ;) Ostatnio stałam w sklepie przez pół godziny nad begoniami były prześliczne ale niestety zbyt duże jak dla mnie i nie miałabym gdzie postawic
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt:
- PoprostuAga20
- 50p
- Od: 23 kwie 2009, o 11:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Aniu Twoje begonki są po prostu piękne- niech zdrowo rosną.
A odnośnie kompa, to jak mój nie widzi aparatu to wchodzę w panel sterowania( najpierw na start), a w panelu wybieram opcję dodaj sprzęt. I on wtedy wyszukuje co jest podłączone a nie znalezione. I to trwa kilka sekund i jest.
A odnośnie kompa, to jak mój nie widzi aparatu to wchodzę w panel sterowania( najpierw na start), a w panelu wybieram opcję dodaj sprzęt. I on wtedy wyszukuje co jest podłączone a nie znalezione. I to trwa kilka sekund i jest.
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1