Przy Piaskowej - ogród Anny cz. 1
- andowan
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lip 2007, o 07:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przy Piaskowej - ogród Anny cz. 1
Witam wszystkich forumowiczów. Już od dawna bardzo chciałam założyć tu własny wątek. Ale zawsze stało coś na przeszkodzie - a to brak koncepcji a to brak czasu. No i najgorsze- jak zacząć. Dzięki temu forum poznałam wiele osób które jak ja, pasjonują się roślinami ozdobnymi. W czasie rozmów telefonicznych z "kwiatkowiczami", często zadawanym pytaniem jest "Co u ciebie teraz kwitnie?". Więc może zacznę właśnie od tego. Mam nadzieję, że się uda bo sprawy techniczne nie są moją najmocniejszą stroną . Bardzo dziękuję Izabelli za cenne wskazówki dotyczące zamieszczania zdjęć. Ania
Stopniowo rozwijają kwiaty irysy bródkowe pumila i media.
Stopniowo rozwijają kwiaty irysy bródkowe pumila i media.
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- andowan
- Od: 16 lip 2007, o 07:49
Izo, Danusiu, Bożeno, Aniu-bardzo dziękuję za miłe słowa.
Aniu- ja też się cieszę, że odezwałaś się i mieszkasz blisko. Moje sasanki wyhodowałam właśnie z nasion. W doniczkach rośnie już następne pokolenie a wyrywając chwasty zauważyłam, że są też tu i ówdzie samosiejki. Pozwolę im rosnąć i zobaczymy co też wykwitnie. Z krzyżówek można oczekiwać niespodzianek. Ania
Aniu- ja też się cieszę, że odezwałaś się i mieszkasz blisko. Moje sasanki wyhodowałam właśnie z nasion. W doniczkach rośnie już następne pokolenie a wyrywając chwasty zauważyłam, że są też tu i ówdzie samosiejki. Pozwolę im rosnąć i zobaczymy co też wykwitnie. Z krzyżówek można oczekiwać niespodzianek. Ania