Moja prywatna kwiaciarenka cz.2
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Super zdjęcia i zdobycze z zoo:-) Niech się przyjmą i rosną takie okazy jak te na zdjęciach.
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
-
- 200p
- Od: 29 lis 2008, o 18:59
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochani, bardzo Wam dziękuje za tak miłe słowa i kciuki
Aniu dzięki za podpowiedź. Jak najszybciej kupie ukorzeniacz i spróbuję w ten sposób.
Aniu dzięki za podpowiedź. Jak najszybciej kupie ukorzeniacz i spróbuję w ten sposób.
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- katarzyneczka
- 1000p
Moniko wycieczka bardzo udana, za miesiąc robimy poprawkę A nad hibkami właśnie tak się zastanawiam i chyba tak zrobię, połowę do ziemi a połowa do wody i zobaczę co z tego wyjdzie Ale czy te hibki w ziemi trzeba wietrzyć, tzn. odkrywać raz dziennie No i jak długo muszą być przykryte
Olu wtedy kwitły tylko dwa hibki, różowy pojedynczy i czerwony pełny. Rwałam szczepki z kilku, więc kolory będą niespodzianką. Listki też mają różne, czekam teraz na korzonki
Olu wtedy kwitły tylko dwa hibki, różowy pojedynczy i czerwony pełny. Rwałam szczepki z kilku, więc kolory będą niespodzianką. Listki też mają różne, czekam teraz na korzonki
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
Moniko dzisiaj o nas w radiu mówili więc nie sądze by się udało. Słyszałyście??/treissi pisze:Kasiu widzę, że wycieczka naprawdę udana - super a skoro masz kilka hibków to może spróbujesz ukorzenić część w wodzie a część w ziemi.
Madziu to ciachnij coś dla mnie hi hiMadzia pisze: To ja też pędzę do zoo
- katarzyneczka
- 1000p
Madziu nie bardzo kumam o co chodzi W radio O kim I z jakiej okazji
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu wietrzenie mile widziane, ale raczej tak często nie trzeba. Myślę, że raz w tygodniu starczy. Możesz też zostawić jakiś niewielki otworek, żeby powietrze miało dostęp i wtedy nie trzeba wietrzyć.
Jeśli chodzi o zdjęcie szklarenki to można próbować po pojawieniu się pierwszych młodych listków. Jeśli listki nie oklapną to moża już nie nakładać nakrycia.
Madziu o czym mówisz? Nie strasz mnie.
Jeśli chodzi o zdjęcie szklarenki to można próbować po pojawieniu się pierwszych młodych listków. Jeśli listki nie oklapną to moża już nie nakładać nakrycia.
Madziu o czym mówisz? Nie strasz mnie.
- katarzyneczka
- 1000p
Moniko dziękuje za cenne rady, z pewnością się do nich zastosuję
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- katarzyneczka
- 1000p
Oj jest Moniczko jest Pomogłaś mi bardzo z moim ostatnim krzywym hibkiem. Został przesadzony, wyleczony, wyprostowany, trochę przystrzyżony i już ma kilka młodych przyrostów. A obcięte kawałeczki siedzą w ziemi pod butelką
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
Mówili o nas - miłośnikach zieleni . We wrocławskim zoo zamontowali kamery, bo im szybko nie tylko te egzotyczne kwiaty wychodziły, a jak ktoś został złapany to zawsze była jedna gadka " że to tylko jedna odnóżka", a ponieważ jest tych miłośników zieleni całkiem sporo i nich nawet co 10 wezmie jedną odnóżkę to oni już mają łyse roślinki