Storczyki patrysi
:P :P :P a wczorajsze nowinki prezentują się tak :P :P :P
prezenty od moich dzieci na Dzień Matki :P :P :P troszkę wcześniej ale okazja nie mogła czekać
Oncidium
miniaturka phalenopsis (napisane na etykiecie: VRIESA POELMANII) :P
jedna z zielonymi liśćmi a druga z nakrapianymi , obie miniaturki i taki sam opis miały na paragonie
prezenty od moich dzieci na Dzień Matki :P :P :P troszkę wcześniej ale okazja nie mogła czekać
Oncidium
miniaturka phalenopsis (napisane na etykiecie: VRIESA POELMANII) :P
jedna z zielonymi liśćmi a druga z nakrapianymi , obie miniaturki i taki sam opis miały na paragonie
Patrysia
-
- ZBANOWANY
- Od: 8 lip 2008, o 13:03
VRIESEA POELMANII Ludziska sprzedają nam rośliny i nazywają je jak chcą. Ciekawe może niedługo będą w sprzedaży storczyki z opisem "waciki do uszu" albo "orzeszki ziemne 0,5kg"patrysia pisze:miniaturka phalenopsis (napisane na etykiecie: VRIESA POELMANII) :P
Mam bardzo podobne miniaturki. Jedna mi zaczyna teraz kwitnąć ta z prążkami. Ale w tym roku tak jej pęd "napakowałem", że wygląda jak na sterydach po nawozie
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oncidium jst REWELACYJNE
Wygląda jak drzewko, tyyyle odgałęzień i pączków czeka na otwarcie
A falenopsis słodziutki
Wygląda jak drzewko, tyyyle odgałęzień i pączków czeka na otwarcie
A falenopsis słodziutki
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
no właśnie ale za to cena była fajna bo niecałe 19.70volcowitch pisze:VRIESEA POELMANII Ludziska sprzedają nam rośliny i nazywają je jak chcą. Ciekawe może niedługo będą w sprzedaży storczyki z opisem "waciki do uszu" albo "orzeszki ziemne 0,5kg"patrysia pisze:miniaturka phalenopsis (napisane na etykiecie: VRIESA POELMANII) :P
Mam bardzo podobne miniaturki. Jedna mi zaczyna teraz kwitnąć ta z prążkami. Ale w tym roku tak jej pęd "napakowałem", że wygląda jak na sterydach po nawozie
Patrysia
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 21 lis 2008, o 14:13
:)
Ja powiem krótko:)
Coś pięknego:)
Po prostu rewelacja
Coś pięknego:)
Po prostu rewelacja
Patrysiu, ruch u Ciebie jak w ulu, korzonki, pączki, listki... Dobre powietrze macie w Zakopanem ale to raczej Twoja fachowa opieka nad nimi tak wspaniale im służy! Śliczne storczyki tu obejrzałam, zrobiły na mnie ogromne wrażenie, zdrowiutkie, piękniutkie i szczęśliwe.
Aaa, doszły mnie słuchy, że wkrótce przybędzie Ci ich jeszcze z osiem sztuk - trafiłam do Ciebie prosto z wątku Grymaselli, gdzie już podejrzałam jednego z nich - "Lecha" - niesamowity . Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć kolejne.
Aaa, doszły mnie słuchy, że wkrótce przybędzie Ci ich jeszcze z osiem sztuk - trafiłam do Ciebie prosto z wątku Grymaselli, gdzie już podejrzałam jednego z nich - "Lecha" - niesamowity . Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć kolejne.
ja też się nie mogę doczekaćLimona pisze:Patrysiu, ruch u Ciebie jak w ulu, korzonki, pączki, listki... Dobre powietrze macie w Zakopanem ale to raczej Twoja fachowa opieka nad nimi tak wspaniale im służy! Śliczne storczyki tu obejrzałam, zrobiły na mnie ogromne wrażenie, zdrowiutkie, piękniutkie i szczęśliwe.
Patrysia