Elila- Mój ogródek-początek.
Witaj,
Roślin już całkiem sporo sobie sprawiłaś, więc teraz tylko czekac aż to wszystko strzeli do góry. ;-) Jak robiłam sobie jakieś 2-3 lata temu a la skalniaczek to cała rodzina wadziła się, że mną o to, że chcę rośliny daleko od siebie sadzić, bo to tak "łyso" będzie wyglądało. Uległam i teraz czeka mnie przesadzenie kilku małych iglaków, bo są zbyt blisko siebie. Tak to jest słuchać rodziny! ;-D
Powodzenia w tworzeniu ogrodu, Basia.
Roślin już całkiem sporo sobie sprawiłaś, więc teraz tylko czekac aż to wszystko strzeli do góry. ;-) Jak robiłam sobie jakieś 2-3 lata temu a la skalniaczek to cała rodzina wadziła się, że mną o to, że chcę rośliny daleko od siebie sadzić, bo to tak "łyso" będzie wyglądało. Uległam i teraz czeka mnie przesadzenie kilku małych iglaków, bo są zbyt blisko siebie. Tak to jest słuchać rodziny! ;-D
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.
- elila
- 1000p
- Od: 24 kwie 2009, o 20:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Basiu, nie znasz tego mądrego przysłowia: Z RODZINĄ NAJLEPIEJ WYCHODZI SIĘ NA ZDJĘCIACH!hrsta pisze:Witaj,
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Witam!
Po pierwsze - PRZEPIĘKNY wiciokrzew Mamy! Naprawdę od razu zwrócił moją uwagę. W czym on rośnie?
Po drugie - ogródek mały, ale za to pewniakiem będzie wypieszczony i piękny, a także łatwiejszy do ogarnięcia przy pracach typu pielenie/koszenie;-) Dla mnie to mordęga. ;-)
Pozdrawiam, Basia
Po pierwsze - PRZEPIĘKNY wiciokrzew Mamy! Naprawdę od razu zwrócił moją uwagę. W czym on rośnie?
Po drugie - ogródek mały, ale za to pewniakiem będzie wypieszczony i piękny, a także łatwiejszy do ogarnięcia przy pracach typu pielenie/koszenie;-) Dla mnie to mordęga. ;-)
Pozdrawiam, Basia
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.
- JLG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 mar 2009, o 17:16
Wpadam z szybką rewizytą. Sporo pracy Cię czeka - ale fajnie zagospodarowałaś miejsca na rabatki, kamienne obwódki są super, trochę się namęczysz przy koszeniu - zawsze możesz wciągnąć do pracy jakiegoś faceta, robiąc słodką minkę, że tylko on może sobie z tym poradzić..... Czekam na dalsze relację z placu boju
- elila
- 1000p
- Od: 24 kwie 2009, o 20:05
- Kontakt:
Witam! Dziękuję za wizytę i tak pochlebne komentarze!hrsta pisze:Witam!
Pozdrawiam, Basia
Basiu, wiciokrzew mojej mamy rośnie...........w ziemi
Z czasem powierzchnia do pracy będzie się powiększała (teraz mam tylko kącik przed swoim domem) ponieważ nie ma chętnych do zajęcia się podwórkiem i wszystko spadnie na mnie (mimo, że mieszkam na jednym podwórku z teściami i dwoma siostrami męża). Im jednak nie bardzo zależy na wyglądzie obejścia. Nawet nie ma komu skosić trawy
Na szczęście mnie to sprawia radość