Jak dla dzieciaka to jest dużo średnich ras co potrafią się zaaklimatyzować do panujących w domu warunków. Dobermanów i owczarków nie polecam. Boxer musi mieć ruch! - ale jest to rasa krótkowieczna i problemy z serduchem. Możesz pomyśleć o terrierkach, jamnikach (mogą mieć problemy z kręgosłupem), yorki (ja osobiście ich nie lubię), spaniele jak najbardziej tak, cavaliery, sznaucery, pinczery ale te średnie, west'ie, bądź jakiś średni kundelek. Wg mnie jak ze schroniska to tylko szczenię, w przypadku dorosłego musisz mieć 200% pewności, że nie będzie problemu z dzieckiem! - taki piesek wchodząc do domu może być podenerwowany! Polecam także goldeny. Co prawda lubią ruch ale dostosują się do warunków!
1. Następny fiołek zakwitł (ma bardzo ciemno granatowy kolorek )
2. Następne marzenie spełnione 2 nolinki od LeNki (Nie... Dziękuję jeszcze raz!!!)
3.Zobaczcie co znalazłam na compakcie tylko chyba są już martwe
Tak marzenia się spełniają i to dzięki Wam ,ludziom a tak wielkich sercach w których miejsce nawet dla mnie się znalazło Aż mi się łezka w oku zakręciła...
Iza ale Ty masz duuuuużą kolekcje roślinek.A z pieskiem to masz to szczęście że sama możesz decydować jakiego chcesz.Ja muszę mieć najpierw pozwolenie właściciela chociaż mojej córeczce marzy się kotek
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .