Maluchy Izuchy
- grazka2211
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izo piękna nowość.Z tymi zwierzątkami narobiłyśmy Tobie zamieszania ale każdy bierze pod swoją opiekę to co lubi.Na temat szczurków nie wypowiadam się bo jeszcze nie miałam
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Roślinka bardzo ładna. Ja miałam kiedyś szczurka, była to dziewczynka bardzo mądra czysciutka i nie sprawiała żadnego kłopotu. Co do królików to znam tylko z opowiadań znajomych. Jedni mieli królika niszczyciela - gryzł co mu wpadło w ząbki ;) Ostatnio koleżanka kupiła królika dla swojego maluszka i jak zaczęła opowiadać o tym króliczku to się zdziwiłam że królik może być tak grzeczny i dobrze wychowany. Obecnie mam psa malamuta. Podobno ta rasa jest bardzo spokojna i niestwarzająca żadnych problemów wychowawczych. Niestety mnie się "trafił" straszny łobuziak Tak więc wszystko zależy od charakteru zwierzaczka
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
fiołku jednak malamut to spore obowiązki i trzeba być świadomym, że temu psu nie wystarczy spacer w stylu "szybki sik";) tylko trzeba mu zapewnić ruch:)Nie wiem, czy młoda mama ma na to czas i chęć:)
Szczurki bardzo lubię hihi;)
Taką cudną sansewierkę też kiedyś miałam, ale .. oddałam.. bo jakaś taka za mała mi się wydała..
Szczurki bardzo lubię hihi;)
Taką cudną sansewierkę też kiedyś miałam, ale .. oddałam.. bo jakaś taka za mała mi się wydała..
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hej:) ja tez sie chyba usmiechne po sansewierię jest taka sliczna! Ja mam zwykła zieloniutka i taka długą,wysoką ale ta przyciaga moje oko!
Co do zwierzaczków posiadałam wiele zwierzat była myszka ( która wspaniale wspominam ),myszoskoczki ( bardzo kochane),chomiczki w tym także i maluszki a w chwili obecnej jest jeden maluszek biały Chomi, szczury i w chwili obecnej w domu sa 2 Szara i Zefirek ( Zef jest najbardziej oswojony, przychodzi na zawołanie, je z reki, kocha drapanie po brzuszku! Lize ręce jak sie go głaszcze, Nie gryzie nic, nigdzie poza klatka na czas wyjmowania nie siusia i nie kupka nigdzie , jest to moje najlepsze zwierze, ale musze przyznac ze na samym poczatku trzeba było poswiecac mu sporo czasu aby osiagnac taki efekt miała króliki ale tylko jednego Chrumcia wspominam dobrze, bo był kochany reszta albo gryzła, podgryzała i wogole....
miałam tez papugi nimfy,faliste, na chwile obecna w domu sa tylko 2 nimfy i stadko 40zeberek ( hodowla ), i oprocz nich miałam tez rybki akwariowe i najlepsze psiaki od dziecka rottweilery i sztafordka a teraz rottweiler Szaman i kundelek Lizak w domu i na dworze ( przybłeda) kundelek Azor, jak cos to zapraszam do mnie postaram sie wstawic nieco fotek moich głuptasów!
Jezeli ktos bedzie chetny.
Nom teraz koncze i jak wspominalam musze sie usmiechnac po ta sliczna roslinke!
Co do zwierzaczków posiadałam wiele zwierzat była myszka ( która wspaniale wspominam ),myszoskoczki ( bardzo kochane),chomiczki w tym także i maluszki a w chwili obecnej jest jeden maluszek biały Chomi, szczury i w chwili obecnej w domu sa 2 Szara i Zefirek ( Zef jest najbardziej oswojony, przychodzi na zawołanie, je z reki, kocha drapanie po brzuszku! Lize ręce jak sie go głaszcze, Nie gryzie nic, nigdzie poza klatka na czas wyjmowania nie siusia i nie kupka nigdzie , jest to moje najlepsze zwierze, ale musze przyznac ze na samym poczatku trzeba było poswiecac mu sporo czasu aby osiagnac taki efekt miała króliki ale tylko jednego Chrumcia wspominam dobrze, bo był kochany reszta albo gryzła, podgryzała i wogole....
miałam tez papugi nimfy,faliste, na chwile obecna w domu sa tylko 2 nimfy i stadko 40zeberek ( hodowla ), i oprocz nich miałam tez rybki akwariowe i najlepsze psiaki od dziecka rottweilery i sztafordka a teraz rottweiler Szaman i kundelek Lizak w domu i na dworze ( przybłeda) kundelek Azor, jak cos to zapraszam do mnie postaram sie wstawic nieco fotek moich głuptasów!
Jezeli ktos bedzie chetny.
Nom teraz koncze i jak wspominalam musze sie usmiechnac po ta sliczna roslinke!