Z kwiatowego dworku "M & M" cz.2
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Marysiu. Wcale się nie martwię, że dzisiaj pada. Wreszcie dzień odpoczynku od ogrodu. Piękna ta biała róża. Jeszcze chyba nie wiesz jak się nazywa Też muszę prosić jak będą zakwitać moje róże o identyfikację, gdyż większość starych róż kupowałam w OBI lub Kwiatonie i nigdy nie były oznaczone. Może się uda. Już jedną, którą kupiłam w tym roku, Gloriadei mi oznaczyła. Będę podpatrywać u Ciebie jak przezimują incarwille, to wtedy sobie sprawię bo są piękne, szczególnie ta biała. Słyszałam, że są z nimi kłopoty z zimowaniem.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu ta jest naprawdę śliczna chociaż mam jeszcze pienną Lions-Rose ta jest prześliczna tylko trochę późniejsza
Agnieszko naprawdę nie mam z nią kłopotu nie choruje ma piękne listki i kwitła do pierwszego mrozu a więc do grudnia chyba
Aniu też się będę bała zimy ale są tak piękne i tak długo kwitną że musimy porządnie je zabezpieczyć na zimę
Adziu je też wczoraj napracowałam się solidnie i nawet cieszę się z przerwy A róża jest już nazwana to Iceberg pnąca właśnie wypuściła długi pęd a rośnie już drugi rok i myślałam że jest niska.Moje róże podobnie i nie zwracałam uwagi na nazwy a na kolor i teraz mamy kłopot z nazwami i tylko 4 znam . A inkerwillę zabezpieczę na zimę na pewno
Agnieszko naprawdę nie mam z nią kłopotu nie choruje ma piękne listki i kwitła do pierwszego mrozu a więc do grudnia chyba
Aniu też się będę bała zimy ale są tak piękne i tak długo kwitną że musimy porządnie je zabezpieczyć na zimę
Adziu je też wczoraj napracowałam się solidnie i nawet cieszę się z przerwy A róża jest już nazwana to Iceberg pnąca właśnie wypuściła długi pęd a rośnie już drugi rok i myślałam że jest niska.Moje róże podobnie i nie zwracałam uwagi na nazwy a na kolor i teraz mamy kłopot z nazwami i tylko 4 znam . A inkerwillę zabezpieczę na zimę na pewno