Ogród Reni i Arta - artipas
no to witajcie i dawajcie fotki,newsy,ja jestem bardzo ciekawy.....czekam ;:13
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
bardzo pięknie,no i to wejście-pergola jest jak zaproszenie,będę częstym gościem u Was Pozdrówka!
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witam, bardzo ładna działka i taka już zagospodarowana.
Skalniak zapowiada sie bardzo ciekawie, czekam na nastepne fotki.
Wpisz proszę skąd jesteś, jaki region Polski.
Skalniak zapowiada sie bardzo ciekawie, czekam na nastepne fotki.
Wpisz proszę skąd jesteś, jaki region Polski.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 29 maja 2007, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mieszkam w Radomiu, wczoraj stworzyłem już prawą stronę skalniaka. Jak zrobię zdjęcia to azmieszcze. Dzięki za pozytywne opinie, w tamtym roku było trochę inaczej ale z uwagi iż miałem dość podlewania (zwłaszcza w upał) sprężyłem się i założyłem zgrowłókninę, korę, zrobiliśmy pólkola ( my to nazywamy łezki). Teraz sprawdzam co jakiś czas i pod włókniną jest cały cczas wilgoć, poza tym rośliny dużo lepiej rosną niż jak były posadzone w trawie. Został jeszcze skalniak, ma być strumyczek wpadający do oczka, dookoła skały i na końcu rośliny skalne.
Witam Artipas!
Masz bardzo ładny i zadbany ogród i bardzo Ci gratuluje efektu. Widzę, że będzie również oczko ze skalniaczkiem. Już w fazie robienia wygląda wspaniale a co dopiero po skończeniu. Masz ładną kolekcję rhododendronów i azali, są one bardzo barwne i pięknie wyglądają.
Pergola i altanka super. Za kilka dni znowu wpadnę aby sprawdzić jak idą prace.
Pozdrawiam
Masz bardzo ładny i zadbany ogród i bardzo Ci gratuluje efektu. Widzę, że będzie również oczko ze skalniaczkiem. Już w fazie robienia wygląda wspaniale a co dopiero po skończeniu. Masz ładną kolekcję rhododendronów i azali, są one bardzo barwne i pięknie wyglądają.
Pergola i altanka super. Za kilka dni znowu wpadnę aby sprawdzić jak idą prace.
Pozdrawiam