rivendel pisze:Tak myslę " o ogrodach", że odbija mi chyba.
Pies się kręcił do wyjścia, to wstałam grzecznie, ubrałam buciki, fajeczkę do pyska i ..idę.
Na skwerku jakoś mi tak ...łyso.
Postałam, popaliłam, popatrzyłam.
Aha.Psa nie ma.Został w domu. .
Mój kawałek świata - rivendel, cz.2
Ech, dziewczyny, dziewczyny
Głowa mi pęka, iście hrabiowska migrena
Majeczko- zerknij i pomóż proszę:
Co to jest, to co spod niej wychodzi?
I od kilku dni martwi mnie tym:
Nie powiększa się wprawdzie, ale nie mam pojęcia, czy to ślimak i słońce czy choróbsko
Głowa mi pęka, iście hrabiowska migrena
Majeczko- zerknij i pomóż proszę:
Co to jest, to co spod niej wychodzi?
I od kilku dni martwi mnie tym:
Nie powiększa się wprawdzie, ale nie mam pojęcia, czy to ślimak i słońce czy choróbsko
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Magiczna...no coś Ty Ale jaja...
Teraz coś Wam pokażę, żadne dokonanie, ale jak porównuję zdjęcia, dochodzę do wniosku, że faktycznie jestem szurnięta.
Nikt o zdrowych zmysłach nie porwałby się na to.
Tak było...
a tak jest, łysawo jeszcze al wszystko malutkie, trawnik będzie jak Himalaje, ale nie walcowałam.Trudno
Teraz coś Wam pokażę, żadne dokonanie, ale jak porównuję zdjęcia, dochodzę do wniosku, że faktycznie jestem szurnięta.
Nikt o zdrowych zmysłach nie porwałby się na to.
Tak było...
a tak jest, łysawo jeszcze al wszystko malutkie, trawnik będzie jak Himalaje, ale nie walcowałam.Trudno
To prawda. Bywało ciężko, było też zniechęcenie i czasem...łzy.mag pisze:Aguś, ja na poważnie. Przecież "odgruzowanie" tego kawałka z chwaściorów i im podobnych, to katorżnicza praca
Ale było warto
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguś. Wreszcie widać działeczkę. Podziwiam ogrom pracy jaki włożyłaś. Wiem coś o tym bo moja podobnie wyglądała jak swoją wzięłam. I nie przejmuj się chwastami bo i tak wszędzie rosną. Jak jest sucho to mniej, ale roślinki posadzone też cierpią z powodu suszy. A jak popada to najlepiej rosną chwasty. Rolnictwo to jest wieczna walka z przeciwnościami losu. Ale może dlatego daje ogromną satysfakcję. Piękny kolor piwonii. Czy wiesz może jaka to odmiana? Mam nadzieję, że spece od host i powojników Ci pomogą. U powojnika może się zaczynać normalny uwiąd. Ale niech fachowcy się wypowiedzą. Wstawiaj więcej fotek i głowa do góry. Będzie piękna działka, a ogrodnik musi być cierpliwy.
A propos Twojego dzisiejszego spaceru z Edłordsem. Mój mąż poszedł kiedyś po zakupy z suczką która była w domu. Wrócił z zakupów po 5-6 godzinach w stanie lekko wskazującym, bez psa i pyta a gdzie pies. Musiał wrócić do baru, który był po drodze i gdzie urzędował przez parę godzin, a psica cały czas pod barem warowała i czekała aż pańcio jej pozwoli iść ze sobą.
A propos Twojego dzisiejszego spaceru z Edłordsem. Mój mąż poszedł kiedyś po zakupy z suczką która była w domu. Wrócił z zakupów po 5-6 godzinach w stanie lekko wskazującym, bez psa i pyta a gdzie pies. Musiał wrócić do baru, który był po drodze i gdzie urzędował przez parę godzin, a psica cały czas pod barem warowała i czekała aż pańcio jej pozwoli iść ze sobą.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Dziękuję
Byłoby szybciej gdyby nie te flaszki na które mnie wciąż działkowicze zapraszają
Byłoby szybciej gdyby nie te flaszki na które mnie wciąż działkowicze zapraszają