Mój kawałek świata - rivendel, cz.2
Majeczko, nie.Może Anitce się przylepiło, a ja nie odczepiłam?? I co teraz?mariasen pisze:Agnieszko, czyżbyś sadziła jedno na drugie? Ja też tak czasami robię. Nie wygląda to na kwiat hosty ale to nie znaczy, że hosta nie zakwitnie. Walczysz ze ślimakami?
Bardzo dużo zrobiłaś na swojej działace i to w krótkim czasie, nie szalej.
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Możesz tak zostawić, niedługo listki cebulaka zaschną. Możesz tez wydłubać tą cebulkę jak już listki zżółkną i posadzić w innym miejscu. Dziury to może być działanie ślimaków, podsyp jakimś środkiem na ślimaki. Takie nieduże zażółcenia na liściach też mam na liściach niektórych nowo posadzonych albo przesadzonych host.
- Kocina
- 1000p
- Od: 22 lip 2008, o 22:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aga - ja chylę czoła! KAWAŁ roboty!
Na funkii to ślady po ślimorze U mnie podobnie, ale po niebieskich granulkach znacznie ich mniej niż w zeszłym roku.
Ja śladem męża Ady tez wróciłam kiedyś ze sklepu bez psa.. Bez cudzego psa, którego wyprowadzałam Też jakoś łyso mi się szło. Wolę nie mysleć jaka minę miał pies, jak odprowadzał mnie wzrokiem spod tego sklepu
Na funkii to ślady po ślimorze U mnie podobnie, ale po niebieskich granulkach znacznie ich mniej niż w zeszłym roku.
Ja śladem męża Ady tez wróciłam kiedyś ze sklepu bez psa.. Bez cudzego psa, którego wyprowadzałam Też jakoś łyso mi się szło. Wolę nie mysleć jaka minę miał pies, jak odprowadzał mnie wzrokiem spod tego sklepu
Marta...To mnie martwi bo z wiekiem nie przechodzi...Kilka lat temu zostawiłam syna w obuwniczym.
Przymierzyłam kozaki, zapłaciłam i wyszłam.
A synu zostało
Przymierzyłam kozaki, zapłaciłam i wyszłam.
A synu zostało
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Agnieszko byłam widziałam i wszystko wiem jakie trawy Ci wyślę
Kochanie kawał roboty zrobiłaś , ja jesienią też będę przerabiać swój ogród , Widać ,że z Ciebie pracowita baba więc może wpadniesz i pomożesz i Gutka byś wyściskała . Roboty będzie co niemiara bo jak u Grzesia zobaczyłam jego ogród to zapragnęłam zmian
Kochanie obiecana zarośnięta łąka stokrotkowa
I coś specjalnego dla córci o pięknym imieniu
Kochanie kawał roboty zrobiłaś , ja jesienią też będę przerabiać swój ogród , Widać ,że z Ciebie pracowita baba więc może wpadniesz i pomożesz i Gutka byś wyściskała . Roboty będzie co niemiara bo jak u Grzesia zobaczyłam jego ogród to zapragnęłam zmian
Kochanie obiecana zarośnięta łąka stokrotkowa
I coś specjalnego dla córci o pięknym imieniu