Moja pustynia- a jednak cały mój świat
-
- 50p
- Od: 27 lut 2008, o 12:44
- Kontakt:
Nooo, Małgosiu...śliczny teren, staw palce lizać ! A że pustynia ? Poczekaj, aż drzewa urosną, to i hostowisko można zrobić. My też mamy " wiejską chałupę" i to w mazowieckiem ( ok. Opoczna ) i dobrze wiem , jaka tam ziemia...Ale ja wcale lepszej nie mam .Małgosiu, aż się prosi , aby założyć tam piękne alpinarium ( specjalnie nie piszę " skalniak").
Nie widziałam zbliżeń roslin i nie wiem , co tam masz z roślinek skalnych, więc śmiało pisz, co chcesz Pozdrawiam i ...walcz ! Walcz ! Walcz! Pozdrawiam całą rodzinkę a szczególnie męża rybaka - mój też lubi ten ...hihihihi...sport:)
P.S. Małgosiu, mam prośbę : zamieść w swojej stopce link do Twojego ogrodu, będzie łatwiej znaleźć
Nie widziałam zbliżeń roslin i nie wiem , co tam masz z roślinek skalnych, więc śmiało pisz, co chcesz Pozdrawiam i ...walcz ! Walcz ! Walcz! Pozdrawiam całą rodzinkę a szczególnie męża rybaka - mój też lubi ten ...hihihihi...sport:)
P.S. Małgosiu, mam prośbę : zamieść w swojej stopce link do Twojego ogrodu, będzie łatwiej znaleźć
-
- 50p
- Kontakt:
Re
Nie wiem jak, coś mi nie wychodzi
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Małgoś możesz tu popróbować z fotkami http://forumogrodnicze.info/viewforum.php?f=26
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Kiedy taaaka ryba urosła ,przecież staw młodziutki.Ja też nie jadam ryb i boleję nad tym.Przecież są zdrowe.Jeszcze morskie toleruję.Ogród zmienia się ,jest coraz piękniejszy.Piesior piękny,pokaż go bliżej.Pozdrawiam.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
- 50p
- Kontakt:
A jak wygląda dzisiaj Pani ogród?
Dzień Dobry
Przestrzenny i miły jest Pani ogród.
Prosimy o nowe zdjęcia!
Przestrzenny i miły jest Pani ogród.
Prosimy o nowe zdjęcia!
pozdrawiam
Leszek - Zielarz
Leszek - Zielarz
Prawdziwa oaza spokoju pani Gosiu! A co do ziemi, moi tesciowie mieszkaja w lesie, wszedzie jest piach. Dzięki uporowi tescia, ziemia jest coraz to lepsza, duzo kompostu i dowozona ziemia. Mieszac mieszac i jeszcze raz mieszac. bedzie dobrze. Nawet na piachu moga rosnac cuda. Zycze powodzenia;-) a rybka- przepiekna:-)Gratulacje dla wytwornego wedkarza!
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Małgosiu
Jesteś, czy masz wakacje?
Roślinki Cię wołają
Jesteś, czy masz wakacje?
Roślinki Cię wołają
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."