Galeria kwiatków zeberki4
- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jeżeli chodzi o szeflerkę to nie znam konkretnej nazwy, nie ma etykietki na doniczce, ale jest na prawdę taka śliczna
A gdy weszłam do palmiarni to juz na samym początku oczoplasu dostałam
Te bananowce,pandany, a o fikusach juz nie wspomne po kilkanascie metrów!
Bardzo podobały mi się kaktusy, ale też oczko w którym pływało mnóstwo gupików,mieczyków czy molinezji. Była tez wystawa owadów, mam kilka fotek jak coś
Ale najlepszy to był kogut kurki czubatki chyba
2 kurki chodziły sobie i jadły, natomiast on siedział skulony, sadziłam że cos mu jest podeszłam i szturchnełam i kurcze jak wstał to od razu zaczął piać :D:D i się nie zamykał
A gdy weszłam do palmiarni to juz na samym początku oczoplasu dostałam
Te bananowce,pandany, a o fikusach juz nie wspomne po kilkanascie metrów!
Bardzo podobały mi się kaktusy, ale też oczko w którym pływało mnóstwo gupików,mieczyków czy molinezji. Była tez wystawa owadów, mam kilka fotek jak coś
Ale najlepszy to był kogut kurki czubatki chyba
2 kurki chodziły sobie i jadły, natomiast on siedział skulony, sadziłam że cos mu jest podeszłam i szturchnełam i kurcze jak wstał to od razu zaczął piać :D:D i się nie zamykał
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Witaj Zeberko,właśnie przejrzałam Twój wąteczek.Ha!Teraz już wiem,skąd ten nick .Też dawno,dawno temu hodowałam zeberki(nie pytaj mnie o odmianę ).Cudowne masz zoo,piękne kwiatuszki...i wszyscy domownicy tacy szczęśliwi-widac,że są kochani.A Słonko-obłędny-ja mam parę .I na Szamana patrzę z wielkim sentymentem...wychowałam się z takim piesiem...wabił się Demon i był najwspanialszy na świecie...i szczurka masz...też w zamierzchłych czasach miałam...będe Cię często odwiedzac...pięknie u Ciebie.
A nowa szeflerka to "janine"-jedna z trudniejszych odmian...moje w większości stoją na południowym parapecie-ona nie chciała tam rosnąc.Szalec zaczęła dopiero,gdy zaczęła spoglądac na wschód ,ale jak cieszy,gdy wypuszcza nowe listeczki w kształcie serduszek...wszystko jej wtedy wybaczam
A nowa szeflerka to "janine"-jedna z trudniejszych odmian...moje w większości stoją na południowym parapecie-ona nie chciała tam rosnąc.Szalec zaczęła dopiero,gdy zaczęła spoglądac na wschód ,ale jak cieszy,gdy wypuszcza nowe listeczki w kształcie serduszek...wszystko jej wtedy wybaczam
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
- katrina26
- 1000p
- Od: 14 sie 2008, o 12:44
Sporo ładnych roślin i fantastyczne zoo! Bardzo mi się u Ciebie spodobało. Nigdy nie miałam ptaszków ani piesków. Miałam tylko chomiczki, a teraz mam kota. Wizyta w palmiarni musiała być super, mi się marzy wizyta w ogrodzie botanicznym, ale mój Łukasz kręci nosem i mówi że mowy nie ma, bo znów przytargam jakieś zielsko Ale ja go przekonam
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: