Ogród Idy74 2009r cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ida

chyba się przejadła truskawkami :lol:
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kochani witajcie w poniedziałek. :D
Króciutko ,bo czasu brak .U mnie cały weekend był bardzo upalny 27C w cieniu i bez deszczu.Roboty pielne nadgonione .Czytałam ,że wszędzie leje i jest zimno WSPÓŁCZUJĘ :!: wCZORAJ BYŁAM NA WYCIECZCE ,zdjęcia wieczorkiem .Byłam w ogrodzie i dworku ,który był pokazywany w Mai w ogrodzie.
Osobowo odpiszę w wolnym czasie .Truskawki dojrzewają ,więc za chwile mnie nie będzie na forum ,bo czasu będzie brak .Po pracy będę zbierać na bazar...Pozdrawiam i dzięki ,że o mnie nie zapominacie ;:91
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Zmęczona... To nie zawracam głowy :)

Ida nie przejmuj się nami... wrzucod czasu do czasu jakieś zdjęcie cobyśmy Ci pozazdraszczały... i pracuj sobie powoli, ale nie ponad siły!!! no!
buziaki :)
z uśmiechami Iza
u liski
ida74
---

Post »

Witajcie :D Synek wysłany ,noc nie przespana :?
Leje tzn lało i zanosi się ,że znowu poleje :twisted: Wszystko znowu zarośnie ,a tak było opielone.
Nie mogę wkleić zdjęć .bo mi komp nie czyta karty pamięci :twisted: A może to i dobrze ,bo jakoś tak szaro się zrobiło na ogrodzie :( tulipany przekwitły ,niezapominajki ledwo dyszą ...Ech taki los ogrodnika ...
W niedzielę spodziewam się gościa w swoim ogrodzie i muszę w swoim ogrodzie przeprowadzić lekki lifting ,żeby obciachu się nie najeść... :wink:
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Iduś dzięki za miła niespodziankę, do mnie dzis wpadła Ola a u mnie po tych deszczach zarosło, aż wstyd, trudno wybaczy.
Masz teraz tyle pracy ale i na pewno satysfakcji, tego Ci życzę, bo poletko masz naprawde wzorcowe.
A przy okazji jakbys mogła to wrzuć do wiciodrzewu 10 sadzonek truskawek nie wiecej, bo nie mam miejsca, musze uzupełnić bo cos kupiłam chyba słabe.
pozdrawiam
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
ida74
---

Post »

Witajcie wieczorkiem. :D Udało mi się w przerwie między burzami zrobić fotki .Może jakość nie teges,bo telefonem. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekParzydło rośnie w miejscu wychodka i chyba mu to odpowiada.. :lol: ObrazekDzisiaj gadałam do pomidorów Obrazek Obrazek Obrazek
Taro nie ma za co :D Wrzucę truskawki różnej maści .No to z Olką pogadałyście :D Opalona chociaż :lol: :?:
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Iduś kochanie, naprawde tylko 10 szt. nie mam miejsca, dzięki.
Ola załapała nieco słonka, jestem bardzo zadowolona miłe spotkanie tylko wiesz to wszystko za krotko i za szybko, nie mogla wczesniej zadzwonic bo miala poplatany nr na szczeście miała adres do domu, a potem chciała jeszcze łyknąć opalenizny a teraz pewnie spaceruje brzegiem morza.
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
ida74
---

Post »

Taro dobrze 10 szt :lol:
Jeszcze jedna fotka ,i mam dylemat czy ją pokazać ,bo w oponie kwiatki :oops: .I propozycja i prośba jak tę dziaduwę usunąć ,bo szpetna jest :oops: :oops: a ja nie mogę chłopów swoich sie doprosić o pomoc . :?: Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Iduś wrzuciłam zdjęcia, przepraszam ,że tak późno...
A cóż to za dziwactwo.. taki pomidorek wyrasta :D
ech i piękne host, przez Was mnie dopadło... nie mam żadnej ale się łamię :lol:
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Iduś a nie da się tej opony jakoś przeciąć :?:
Te białe czosnki masz przepiękne :!: :D
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Widzę, że nie oparłaś się chryzantemom kwitnącym wiosną...U mnie w pewnej kwiaciarni przywieźli przed Dniem Matki...Chodziłam, oglądałam ( takie piękne, kolorowe...) i poważnie myślałam o zakupie. Potem pomyślałam, że to jakieś wariactwo by chryzantemy kwitły w maju i dałam sobie spokój. Teraz żałuję...śliczne były...
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ido ale hosty masz olbrzymie :D Ciekawe czy moje też takie będą, na razie to tylko parę listkow przy ziemi :D
Sabina

Moje linki
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Ładny duecik hościany pokazałaś Ido - inne roślinki też super!A z pomidorami "gadanie" jak najbardziej..wskazane...
;:92 Maryna.
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”