Mój ogródek maleńki - Marta P
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj ! Ogródek masz rzeczywiście maleńki , ale przecież nie w wielkości siła ! Jest świetnie zagospodarowany i sadzę ,że jest twoim "oczkiem w głowie" . Wierzba płacząca , czarny kot( Twój?), pnącza ...naprawdę urokliwie. Co do tajemniczej rośliny - to Parzydło leśne.Znosi nawet głęboki cień ( jak u mnie ) i świetnie w nim rośnie , a nawet kwitnie.
Dobrze ,że pokazałaś nam swój kawałek RAJU, wklejaj kolejne zdjęcia . Pozdrawiam cieplutko , E.
Dobrze ,że pokazałaś nam swój kawałek RAJU, wklejaj kolejne zdjęcia . Pozdrawiam cieplutko , E.
- paco
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
No cóż..............170m ogrodu (niby mało), ale pokazałaś przykład, jak można to ciekawie zagospodarować
Twój ogródek odbiega trochę od tego, co prezentowane jest przez większość z nas. Ale co jest dla mnie zdumiewające emanuje z niego jakiś dziwny spokój, tak jakby wszystko było uśpione, a zarazem przyciągało wzrok. Twój kot i ślimak jak widać na zdjęciach upatrzyli sobie miejsce na schodach obok fontanny ( pompy), a gdzie jest Twoje miejsce w tym ogrodzie? Pokaż to miejsce, a co najważniejsze jak z perspektywy tego miejsca wygląda ogród - myślę, że każdy posiada taki wybrany i najbardziej ulubiony punkt w swoim ogrodzie.
Jestem pod wrażeniem, gratuluję pomysłu na tak mały ogród.
Twój ogródek odbiega trochę od tego, co prezentowane jest przez większość z nas. Ale co jest dla mnie zdumiewające emanuje z niego jakiś dziwny spokój, tak jakby wszystko było uśpione, a zarazem przyciągało wzrok. Twój kot i ślimak jak widać na zdjęciach upatrzyli sobie miejsce na schodach obok fontanny ( pompy), a gdzie jest Twoje miejsce w tym ogrodzie? Pokaż to miejsce, a co najważniejsze jak z perspektywy tego miejsca wygląda ogród - myślę, że każdy posiada taki wybrany i najbardziej ulubiony punkt w swoim ogrodzie.
Jestem pod wrażeniem, gratuluję pomysłu na tak mały ogród.
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
furtka otwarta to wchodzę obejrzeć,i co super pompa do tego czarny kot,normalnie Pozdrawiam!
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- Szecherezada
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 2 wrz 2014, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogródek maleńki - Marta Precht
Witam
Marto,zrobiłaś fantastyczne zdjęcie chmur. Masz także ładnego czarnego kota.
Marto,zrobiłaś fantastyczne zdjęcie chmur. Masz także ładnego czarnego kota.