Ogród Asi
- Aszka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiu, pierwsza strona i brzozy.Moje ulubione drzewa których nie mogę doczekać się u siebie...czytam,że kupiliście już trochę zagospodarowany.Pozazdrościłam bo po moich poprzednich zostało pełno śmieci,złomu w ziemi- nie wspomnę o reszcie.Ale dalej piszesz,że też wykopujesz "skarby".....mimo wszystko nadal zazdroszczę
:P :P
zdjęcie z tarasu rewelacyjne
:P :P
zdjęcie z tarasu rewelacyjne
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nigello widzisz pozazdrościłam Wam i założyłam wątek.
Chociaż nie wiem czy dobrze, jeszcze bardziej mnie kusi żeby tu zaglądać, a ja za tydzień sesję zaczynam( w głowie zamiast statystyki dyptamy, piwonie, magnolie )
A jak do tego główka wiekowa, to ............
A propos dyptamu pokażę tego mojego zdechlaczka, innych nie spotkałam koło siebie
Wysokość ok 20cm i ma kwitnąć za rok
Chociaż nie wiem czy dobrze, jeszcze bardziej mnie kusi żeby tu zaglądać, a ja za tydzień sesję zaczynam( w głowie zamiast statystyki dyptamy, piwonie, magnolie )
A jak do tego główka wiekowa, to ............
A propos dyptamu pokażę tego mojego zdechlaczka, innych nie spotkałam koło siebie
Wysokość ok 20cm i ma kwitnąć za rok
Aśka
Zapraszam
Zapraszam
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiu, rh jak najbardziej poradzą sobie wśród drzew, to ich naturalne środowisko. Należy sadzić jednak z dala od brzóz, to wyjątkowo niekorzystne sąsiedztwo. Z doświadczenia wiem, że najlepiej rosną pod sosnami i dębami. Tak naprawdę w lesie można uprawiać niemal wszystko. Na pewno nie udają się uprawiane w gruncie astry, chryzantemy, kosaćce bródkowe i hortensje ogrodowe. Prawdopodobnie nie odpowiada im tak duże nagromadzenie sosen.
Clematisy piękne
Clematisy piękne