Mały ogród rekreacyjny - grazynarosa22
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jak to co masz ?
To przecież liliowiec.
Niedługo już rozkwitnie i zobaczysz jaki wdzięczny.
Może nawet pachnący ?
To przecież liliowiec.
Niedługo już rozkwitnie i zobaczysz jaki wdzięczny.
Może nawet pachnący ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- EwkaEs
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
bo wiesz takie trochę ukradzione przyjmują się jakoś lepiej!grazynarosa22 pisze:Jolu-jestem cały czas...zaglądam do Was i podziwiam...a u mnie cisza bo nic nowego nie ma...czekam aż coś się zmieni...
Aniu-wielosił błękitny...to ciapate na niebiesko kwitnące......urwałam u mamy jak jej nie było-spieszyłam się i było bez korzonków-no i masz przyjęło się i kwitnie.....mogę Ci też urwać....hihihihi....
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- grazynarosa22
- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko, pięknie wykonana rabatka na clematisy. Nie są za ciasno posadzone. Tylko wydają mi się trochę za samotne.
Wiesz, clematisy nie lubią rosnąć same, wolą towarzystwo. Mogą to być róże tak jak mówi Ewa albo inne roślinki.
I koniecznie musisz im sprawić cień w nogach czymkolwiek, zanim roślinki nie wyrosną i nie zakryją, bo ziemia nie może
byc nagrzana słońcem. Ja zasłoniłam taką słuczoną donicą od strony słonecznej dopóki nie podrosły bylinki.
Gratuluję grządki, pięknie się zapowiada.
Pozdrowionka.
Wiesz, clematisy nie lubią rosnąć same, wolą towarzystwo. Mogą to być róże tak jak mówi Ewa albo inne roślinki.
I koniecznie musisz im sprawić cień w nogach czymkolwiek, zanim roślinki nie wyrosną i nie zakryją, bo ziemia nie może
byc nagrzana słońcem. Ja zasłoniłam taką słuczoną donicą od strony słonecznej dopóki nie podrosły bylinki.
Gratuluję grządki, pięknie się zapowiada.
Pozdrowionka.
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
- grazynarosa22
Posadziłam tam biały barwinek,jakieś dwa kwiatuszzki a dziś kupiłam 2 hosty...i myślę dokupić gdzieś więcej,różnych....ale są dość drogie(u nas na targu były po 3 zł ale tylko zielone...)
no i wiesz-niczym coś urośnie to trochę zejdzie A ta donica to fajny pomysł...poszukam-bo to ceramiczna musi być bo one nie przepuszcza światła.
A zasilać ich teraz już...
no i wiesz-niczym coś urośnie to trochę zejdzie A ta donica to fajny pomysł...poszukam-bo to ceramiczna musi być bo one nie przepuszcza światła.
A zasilać ich teraz już...
Grażynko, wyrazy uznania dla doniczkowych kompozycji
Jesienią postanowiłam dokształcić się doniczkowo, bo unie nic nie chce w doniczkach rosnąć
Trochę niecierpliwa z Ciebie Dziewczyna... i myślę, że powinnaś być bardzo dumna z tego co już zrobiłaś w ogrodzie.
Podsadzić powojniki? To chyba niezbyt trudne? Wpadnę obejrzeć jak sobie poradziłaś
Jesienią postanowiłam dokształcić się doniczkowo, bo unie nic nie chce w doniczkach rosnąć
Trochę niecierpliwa z Ciebie Dziewczyna... i myślę, że powinnaś być bardzo dumna z tego co już zrobiłaś w ogrodzie.
Podsadzić powojniki? To chyba niezbyt trudne? Wpadnę obejrzeć jak sobie poradziłaś
Pozdrawiam, nigella
- grazynarosa22
-
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
Grażynko Super rabatka z clematisami, ja posadziłam przy moich goździki oraz werbenę obie w czerwonym kolorku żeby ładnie wyglądały. Dobry pomysł z hostami.
Ostatnie zakupy bardzo ładne i fajne kolorystycznie.A ja miałam tyle doniczek, wszystkie wyrzuciłam.
Ostatnie zakupy bardzo ładne i fajne kolorystycznie.A ja miałam tyle doniczek, wszystkie wyrzuciłam.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Czy te roślinki Grażko pójdą na nową rabatkę ?
Myślę, że szybko ją zapełnisz nowymi zakupami.
Myślę, że szybko ją zapełnisz nowymi zakupami.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- grazynarosa22