Na leśnym balkonie cz.2
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Dzięki kochane naprawdę..
niestety przez ten czas pozasychały mi kwiatki.. szczepka fikusa discolor cała powiędła, a tak długo czekałam, żeby pokazała choć listek.. za to szeflerka pokazała już małe listeczki na odgałęzieniach (stoi na balkonie) i gardenia zakwitła! Pamiętacie tę roślinkę za 5 zł z żołknącmi liśćmi? ma kilkanaście pąków i pierwszy kwiat już kwitnie i pięknie pachnie.. tak się cieszę - zawsze mi się marzyła..
niestety przez ten czas pozasychały mi kwiatki.. szczepka fikusa discolor cała powiędła, a tak długo czekałam, żeby pokazała choć listek.. za to szeflerka pokazała już małe listeczki na odgałęzieniach (stoi na balkonie) i gardenia zakwitła! Pamiętacie tę roślinkę za 5 zł z żołknącmi liśćmi? ma kilkanaście pąków i pierwszy kwiat już kwitnie i pięknie pachnie.. tak się cieszę - zawsze mi się marzyła..
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Miło widzieć, że już lepiej Może fikus jeszcze wstanie, roślinki bywają twardsze niż się może wydawać ^^ ja tez czekam na fotki, zwłaszcza tego kwitnącego biedactwa, które odratowałaś ostatnio
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- Leśny Duch
- 1000p
LeNko wszystko zwiędło czekam może ruszy..
zeberko ja nie mogę za bardzo chodzić mam z serduchem problemy.. ale fotkę strzeliłam na szybko
zeberko ja nie mogę za bardzo chodzić mam z serduchem problemy.. ale fotkę strzeliłam na szybko
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p