Zapraszam Jadzia1 - cz.4
Jadziolku, po deszczach( i krowach) zaświeci słoneczko
Szkoda, ale nie mogłaś temu zapobiec...
Szkoda, ale nie mogłaś temu zapobiec...
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zapraszam Jadzia 1 - cz.3
Jadziu;myślę,że Forumki dodadzą Wam sił,aby załatać tą dziurę i wyjść na prostą.Czego Serdecznie Wam życzę. Ryszard
Witajcie słoneczka KOCHANE
Dziękuję za WASZE DOBRE SERCA JESTEŚCIE KOCHANI .Jakoś uporałam się z ogrodem , zrobiłam na nowo ścieżki i zagonki , bo wszystko było zrównane i wyglądało jak jedno poletko .Dziś nie pada więc skończę com zaczęła i niech rośnie
Dziękuję WAM WSZYSTKIM za chęć pomocy i dobre słowo jak zwykle jesteście nie ocenieni w takich sytuacjach działacie jak balsam na duszę
Zostawiam parę zdjęć i lecę do ogrodu
Róże które podmarzły ( oprócz pierwszej ) świetnie sobie poradziły i pięknie odbiły nawet będą kwitły z czego bardzo się cieszę
Miły gość jest ich już 2 szt
Życzę miłego dnia
**Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.**
Dziękuję za WASZE DOBRE SERCA JESTEŚCIE KOCHANI .Jakoś uporałam się z ogrodem , zrobiłam na nowo ścieżki i zagonki , bo wszystko było zrównane i wyglądało jak jedno poletko .Dziś nie pada więc skończę com zaczęła i niech rośnie
Dziękuję WAM WSZYSTKIM za chęć pomocy i dobre słowo jak zwykle jesteście nie ocenieni w takich sytuacjach działacie jak balsam na duszę
Zostawiam parę zdjęć i lecę do ogrodu
Róże które podmarzły ( oprócz pierwszej ) świetnie sobie poradziły i pięknie odbiły nawet będą kwitły z czego bardzo się cieszę
Miły gość jest ich już 2 szt
Życzę miłego dnia
**Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.**
- dianek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 lip 2008, o 11:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadzia1 cóż za jeżysko ! ależ pewne siebie - że go takiego wyprostowanego złapałaś !
mam nadzieję że podmarznięte róże ładnie zakwitną
mam nadzieję że podmarznięte róże ładnie zakwitną
Pozdrawiam, Diana
Mój ogródek
Mój ogródek
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadziu ważne, żebyś nie straciła nadzieji, że wszystko będzie dobrze.
Sporo odrobiłaś, więc jest jeszcze sporo czasu do zimy i wszystko nadrobi zaległości.
Kiedy my będziemy sprzątać resztki to u Ciebie będzie pełnia sezonu.
Będzie dobrze Jadziu, głowa do góry.
Sporo odrobiłaś, więc jest jeszcze sporo czasu do zimy i wszystko nadrobi zaległości.
Kiedy my będziemy sprzątać resztki to u Ciebie będzie pełnia sezonu.
Będzie dobrze Jadziu, głowa do góry.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki