Zapraszam Jadzia1 - cz.4
Witajcie kochani dziękuję za odwiedziny .
I zaś zaczęło padać ale cały dzień było bardzo ładnie tylko duszno więc dałam po robocie w ogrodzie
* Dalu jakoś to będzie przecież bez fasolki czy marchewki można przeżyć , są większe zmartwienia na świecie niż Jadzi ogródek
*Basieńko nie mam nic przeciwko aby jeżyk był częstym gościem . Ja to się śmieję ,że ten co zaczął przychodzić w ubiegłym roku , to teraz przyprowadził rodzinkę
*Danusiu jesteś kochana jak zwykle
*Jolu a teraz już nie przychodzą , może to one od Ciebie do mnie przyszły
*Grażynko kochana , co tam będę się martwić co wyrośnie to wyrośnie resztę jak będzie taka potrzeba to się kupi Wiadomo ,że nerw chwycił i żałość jak zobaczyłam ,że praca poszła na marne ,
*Jadzieńko dziękuję Ci za wizytę , kochanie wszystkiego nie pożarły , zostawiły parę fasolek i ogórków ,i szczypiorek im nie smakował Może w przyszłym roku tylko cebuli nasadzić
*Krzysiu on do kotów to furczał ,aż się uśmiałam jak kotki spierniczały
*Ewuniu i właśnie o tę pracę mi chodzi o nic więcej , bo mogłam zająć się czymś innym , roboty teraz od ch o...ki
*dianek Witam miłego gościa i dziękuję za odwiedziny .Kochanie z tego co widzę to zakwitną wszystkie róże
Mam pierwszego kwiatka
Tylko patrzeć jak wszystkie się rozwiną
Dziś odkryłam ,że mam takiego irysa
Nie wiem co to jest , płoży się i ma ładne kwiatki
I zaś zaczęło padać ale cały dzień było bardzo ładnie tylko duszno więc dałam po robocie w ogrodzie
* Dalu jakoś to będzie przecież bez fasolki czy marchewki można przeżyć , są większe zmartwienia na świecie niż Jadzi ogródek
*Basieńko nie mam nic przeciwko aby jeżyk był częstym gościem . Ja to się śmieję ,że ten co zaczął przychodzić w ubiegłym roku , to teraz przyprowadził rodzinkę
*Danusiu jesteś kochana jak zwykle
*Jolu a teraz już nie przychodzą , może to one od Ciebie do mnie przyszły
*Grażynko kochana , co tam będę się martwić co wyrośnie to wyrośnie resztę jak będzie taka potrzeba to się kupi Wiadomo ,że nerw chwycił i żałość jak zobaczyłam ,że praca poszła na marne ,
*Jadzieńko dziękuję Ci za wizytę , kochanie wszystkiego nie pożarły , zostawiły parę fasolek i ogórków ,i szczypiorek im nie smakował Może w przyszłym roku tylko cebuli nasadzić
*Krzysiu on do kotów to furczał ,aż się uśmiałam jak kotki spierniczały
*Ewuniu i właśnie o tę pracę mi chodzi o nic więcej , bo mogłam zająć się czymś innym , roboty teraz od ch o...ki
*dianek Witam miłego gościa i dziękuję za odwiedziny .Kochanie z tego co widzę to zakwitną wszystkie róże
Mam pierwszego kwiatka
Tylko patrzeć jak wszystkie się rozwiną
Dziś odkryłam ,że mam takiego irysa
Nie wiem co to jest , płoży się i ma ładne kwiatki
*Alu jeżyki są superowe i jedzą ślimaki więc jak są na działce to bardzo się cieszę , Z piwoni też się cieszę , tylko nie umiem zrobić zdjęcia ładnego , a one takie piękne
*Jolu masz rację to chodząca encyklopedia ale cieszę się bardzo ,że jest taki Grześ co wszystko wie i jeszcze dzieli się tą wiedzą z nami
*Grzesiu dziękuję jak tylko przekwitnie to porobię sadzonki
*Jolu masz rację to chodząca encyklopedia ale cieszę się bardzo ,że jest taki Grześ co wszystko wie i jeszcze dzieli się tą wiedzą z nami
*Grzesiu dziękuję jak tylko przekwitnie to porobię sadzonki
- dianek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 lip 2008, o 11:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
a propos ślimaków i jeżyków - u teściów jeże najbardziej lubią te największe - niebieskie ^^ zresztą zapraszam do mnie na Blacony garden - mam fociaka takiego smakołyka ;)
Pozdrawiam, Diana
Mój ogródek
Mój ogródek