Ogród Idy74 2009r cz.2
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Monia w nocy były burze za chwilę znowu poleje Truskawki gniją na potęgę,pójdę z torbami
Cieszę się na paprotkę bardzo.
MARPO teraz to trzeba życzyć mi TYLKO suszy .Dzięki
JAKUCH ja nie martwię się na zapas ,ja już stwierdzam fakt .
GIGO coś tam poradzimy z pomidorami ,a jak nie damy rady KOZULA na pomoże.
Cieszę się na paprotkę bardzo.
MARPO teraz to trzeba życzyć mi TYLKO suszy .Dzięki
JAKUCH ja nie martwię się na zapas ,ja już stwierdzam fakt .
GIGO coś tam poradzimy z pomidorami ,a jak nie damy rady KOZULA na pomoże.
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Ido wiem o czym mówisz ,bardzo mi przykro skarbie ,ale oprysk nie jest skuteczny bo cały czas pada i nie można utrafić tak żeby choć troszkę po oprysku było ładnie .Ja też zamierzam pryskać w ogrodzie bo martwię się o brzoskwinie ,nektarynki ,wiśnie ,czereśnie ale do południa jak nie pada to nie ma męża ,a po południu co dzień leje . Wiem że to nie porównanie kilka drzew z plantacją truskawek tam straty będą ogromne no i tyle pracy tam włożyłaś .
Genia
Genia
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Szybciutko tylko pare fotek i spadam ,bo nie mam siły ....
Dzisiaj poniedziałek ,a ja uświadomiłam sobie ,że to już połowa czerwca...jak ten czas leci..
Zimno i mokro .Dzisiaj od dwóch tygodni ,był cały dzień bez deszczu,ale nie cieszę się ,bo zapowiadają U NAS ZNOWU ULEWY I OCHŁODZENIE
Na tyle opadów truskawki dają sobie na razie jeszcze radę ,ale jak długo pociągną Ogród warzywny TRAGEDIA Zarasta w oczach ogórki ledwo co od ziemi odrosły,ALE ZA TO POMIDORY TFU ,TFU.....owoców masa ,będzie CHYBA wysyp
Dzisiaj poniedziałek ,a ja uświadomiłam sobie ,że to już połowa czerwca...jak ten czas leci..
Zimno i mokro .Dzisiaj od dwóch tygodni ,był cały dzień bez deszczu,ale nie cieszę się ,bo zapowiadają U NAS ZNOWU ULEWY I OCHŁODZENIE
Na tyle opadów truskawki dają sobie na razie jeszcze radę ,ale jak długo pociągną Ogród warzywny TRAGEDIA Zarasta w oczach ogórki ledwo co od ziemi odrosły,ALE ZA TO POMIDORY TFU ,TFU.....owoców masa ,będzie CHYBA wysyp