Mój kochany ogród...
- roslynn
- 1000p
- Od: 15 lut 2008, o 12:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Coś tam czerwonego widzę
Kiedyś pamiętam, wsadziłam zwykłe pelargonie w ogród , ładnie to wyglądało tylko, że to trzeba potem wykopać i rozwiązanie tymczasowe.
Ale chodziło mi o to zeby mieć szybko coś czerwonego i zadało egzamin.
Właściwie to też nie mam czerwonych kwiatków, raptem dwie różyczki ale tak długo trzeba czekać żeby zakwitły
Kiedyś pamiętam, wsadziłam zwykłe pelargonie w ogród , ładnie to wyglądało tylko, że to trzeba potem wykopać i rozwiązanie tymczasowe.
Ale chodziło mi o to zeby mieć szybko coś czerwonego i zadało egzamin.
Właściwie to też nie mam czerwonych kwiatków, raptem dwie różyczki ale tak długo trzeba czekać żeby zakwitły
- Katarynka
- 500p
- Od: 1 kwie 2009, o 14:57
No właśnie!
Trzeba czekać, u mnie ta rabatka z tujkami jest w zasadzie cienista i wszystko na niej rozkwita później niż w innych miejscach... a pelargonie też kiedyś sadziłam, jednak wolę bylinki i będę szukać właśnie czegoś stałego...
Katarzyna, zapraszam
piękny, ogromny ogród ze starodrzewem. jestem pod wielkim wrażeniem, co udało Wam się osiągnąć od początku, od tego bałaganu na pierwszych zdjęciach.
niesamowita jest teraz ta przestrzeń, zazdroszczę ogromnie. pięknie, pies szczęśliwy, młody człowiek z piłką między drzewami szczęsliwy, aż bije z tej przestrzeni szczęście!
pięknie, zajrzę do Was regularnie.
niesamowita jest teraz ta przestrzeń, zazdroszczę ogromnie. pięknie, pies szczęśliwy, młody człowiek z piłką między drzewami szczęsliwy, aż bije z tej przestrzeni szczęście!
pięknie, zajrzę do Was regularnie.
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Witaj Katarynko wpadłam z rewizytą - pieknie jest u ciebie - masz złotlina o pełnych kwiatach tego samego ca ja rh Moja brzoza także powoduje to, iż tuje blisko niej rosnące sa o połowe mniejsze od pozostałych, ale brzoza jest tak pięknym i energetyzujacym drzewem, że nie mam jej tego za złe Przepiękna ta czewona azalia, a piwonie - marzenie Jednym słowem pięknie jest
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- Katarynka
- 500p
- Od: 1 kwie 2009, o 14:57
Agnieszko, Alu! Miło, że do mnie zaglądacie ,
Mona, dziękuję za miłe słowa, staramy się jak możemy!!
Iwa! Mamy wiele takich samych roślinek, już to posprawdzałam, i takie samo zdanie o brzozie - zaglądaj!
Ewo! Wpadaj częściej, ale do cudownego ogrodu, to jeszcze dużo brakuje, zwłaszcza, że to na razie plac budowy, a właściwie plac przebudowy domku
Katarzyna, zapraszam
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2009, o 08:11