Moja kolekcja kaktusów - blabla
Ale ze mnie gapa. Tyle razy czytałem Twoje posty,a dopiero teraz zauważyłem w stopce Twoją stronę www .Przejrzałem ją i muszę Ci szczerze pogratulować.Wykonałeś na prawdę kawał świetnej roboty.Jest to prawdziwa skarbnica dla miłośników szczególnie lobivii.Wydzielenie wątku dla zdjęć wykonanych w naturze było bardzo pomysłowe.Daje to namiastkę atmosfery tamtych terenów.Wspaniałe.
Po przejrzeniu Twojej strony spróbuję odpowiedzieć na pytanie Madeleine.Moim zdaniem jest to Lobivia backebergii v. oxyalabastra. Popraw mnie,Tomku,jeśli się mylę.Lecz jeśli mam rację,będzie to świadczyło o tym,że korzystając z pomocy Twoich zdjęć,nawet taki laik jak ja,może nauczyć się je rozpoznawać.
Edith:haha.,byłeś sybszy.
Po przejrzeniu Twojej strony spróbuję odpowiedzieć na pytanie Madeleine.Moim zdaniem jest to Lobivia backebergii v. oxyalabastra. Popraw mnie,Tomku,jeśli się mylę.Lecz jeśli mam rację,będzie to świadczyło o tym,że korzystając z pomocy Twoich zdjęć,nawet taki laik jak ja,może nauczyć się je rozpoznawać.
Edith:haha.,byłeś sybszy.
Pozdrawiam,Władek.
Wykształcenie - coś, co mądremu mówi, jak mało wie, natomiast głupiemu, jak wiele potrafi. (J. Tuwim)
Wykształcenie - coś, co mądremu mówi, jak mało wie, natomiast głupiemu, jak wiele potrafi. (J. Tuwim)
- ROBERTOBORO
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lis 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Delete
- Od: 16 maja 2009, o 09:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wspaniała? ... Toż to istny raj Zatkało jak zobaczyłem ostatnie foty.
Pozdrawiam, Bartek.
Kaktusy... / Doniczkowce
Kaktusy... / Doniczkowce
Tomku to Twoje "coś" to mnie tak urzekło,że niemogę się napatrzeć na te kolory ach...
Pozdrawiam i
Pozdrawiam i
Kiedy coś uparcie gaśnie zaufaj iskierce nadziei ~~~~ Pozdrawiam Aga
Moje storczyki
Moje kaktusiki:)
Moje storczyki
Moje kaktusiki:)
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kobierce kwiatów! Tak piękne, że napatrzeć się nie mogę.
Będę tu zaglądać częściej (i chorować)...
Będę tu zaglądać częściej (i chorować)...
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila