Mój kochany ogród...
- Katarynka
- 500p
- Od: 1 kwie 2009, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hej Aniu! Dziękuję za odwiedzinki!
Akurat teraz tojeść u mnie rośnie w takim miejscu, że nie przeszkadza....tylko niestety będę musiała przesadzić ją w przyszłym sezonie, bo tam akurat ma być wjazd do garażu.... ale ... spoko... znajdziemy miejsce....
Akurat teraz tojeść u mnie rośnie w takim miejscu, że nie przeszkadza....tylko niestety będę musiała przesadzić ją w przyszłym sezonie, bo tam akurat ma być wjazd do garażu.... ale ... spoko... znajdziemy miejsce....
Katarzyna, zapraszam
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu Cudo ta biała róża, fajnie się odznacza na tle zielonych liści. A te żółtaski jakie superanckie.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- Katarynka
- 500p
i pomyśleć, że tą różę posadziłam - tak tylko na razie , żeby coś było....hmmm.... teraz będę się męczyć ze znalezieniem jej miejsca, nowego , z podporą... bo rzeczywiście jest urocza... .
Agawo! Koniecznie sobie taką posadź!
Mirko! dziękuję!
Agawo! Koniecznie sobie taką posadź!
Mirko! dziękuję!
Katarzyna, zapraszam
Witaj Kasiu, wpadłam pooglądać Twoje piękne rośliny i stwierdzam, że było warto
Ogródek zadbany, trawa skoszona, rabaty ciekawe, niebanalne. Dziś na targu stałam nad tojeścią i pani tłumaczyła mi jak ona kwitnie a ja ni w ząb nie mogłam skojarzyć... teraz oczywiście żałuję, że nie kupiłam. Trudno
Gratuluję raz jeszcze i wpadnę niejednokrotnie
Ogródek zadbany, trawa skoszona, rabaty ciekawe, niebanalne. Dziś na targu stałam nad tojeścią i pani tłumaczyła mi jak ona kwitnie a ja ni w ząb nie mogłam skojarzyć... teraz oczywiście żałuję, że nie kupiłam. Trudno
Gratuluję raz jeszcze i wpadnę niejednokrotnie
- Katarynka
- 500p
Witaj Gohna! Dzięki, że zaglądnełaś!
Musisz wiedzieć, że tojeść mocno się rozrasta i jest dość ekspansywna, ale planuję w moim ogrodzie parę miejsc "dzikich", więc takie kwiaty są u mnie mile widziane: tojeść, malwy, margaretki, które rosną same i nie potrzebują specjalnych zabiegów...
Katarzyna, zapraszam
- Katarynka
- 500p
Witaj Lidko! - zapraszam na poziomeczki.... przydałoby się im więcej słońca
Witaj Sabinko! - chcę właśnie tą różę gdzieś przesadzić i też się boję, że się nie przyjmie!
Witaj Sabinko! - chcę właśnie tą różę gdzieś przesadzić i też się boję, że się nie przyjmie!
Katarzyna, zapraszam