Na leśnym balkonie cz.2
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przykro to czytać, będę trzymać.
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Ojej strasznie mi przykro , ale bądz dobrej myśli - trzymam kciuki bardzo mocno !!!
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Witaj Joasiu…dziś przekopałam się przez Twój cały wątek…niektóre roślinki widze po raz pierwszy…sama chciałabym posiadać taka kolekcję roślin..gratulacje należą się też Twojej Połówce za tą pasję…zdjęcia robią wrażenie…ale przyznam się że uśmiałam się z tej historyjki z kalanchoe którą ukryłaś przez M….tylko ogromna szkoda że trafiłam do Ciebie w tak trudnym momencie dla WAS….ale mam nadzieję że jednak z pieskiem się uda….Zdrowia Tobie i Twoim podopiecznym życzę….
Pozdrawiam Ulinka
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Dzięki wszystkim..
W dziale ogłoszenia zamieściłam swoje ogłoszenie - sprzedaję 6 wand, 2 falenopsisy, cymbidium, monsterę i gitarę, może akurat coś komuś podpasuje. Mam jeszcze takie zwykłe rośliny i falki z keiki (jedna roślina ma 2, miniaturka), może je też wystawię, zależnie, czy tu będzie odzew. Trzymajcie kciuki.
edit:
to może jeszcze podam linka, jeśli to nie zabronione
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 492#930492
W dziale ogłoszenia zamieściłam swoje ogłoszenie - sprzedaję 6 wand, 2 falenopsisy, cymbidium, monsterę i gitarę, może akurat coś komuś podpasuje. Mam jeszcze takie zwykłe rośliny i falki z keiki (jedna roślina ma 2, miniaturka), może je też wystawię, zależnie, czy tu będzie odzew. Trzymajcie kciuki.
edit:
to może jeszcze podam linka, jeśli to nie zabronione
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 492#930492
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Telewizor też nadal czeka na zakup...
z dobry wiadomości - po daniu leku we wtorek na razie pogarszanie stanu przystopowało..
żeby rozweselić mogę też powiedzieć, że listek cosmos legend II ma już korzonki. Gardenia kwitnie teraz 6. kwiatami, ale b. szybko więdną.
z dobry wiadomości - po daniu leku we wtorek na razie pogarszanie stanu przystopowało..
żeby rozweselić mogę też powiedzieć, że listek cosmos legend II ma już korzonki. Gardenia kwitnie teraz 6. kwiatami, ale b. szybko więdną.
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie