Kwitnące cudo! cz.3
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witajcie
o ile gości ale super No to pisze :
Gosiu to ja Ci powiem że ja też dopiero pierwszy raz w tym roku tam byłem ale na pewno nie
ostatni. Też się za niedługo tam wybiorę bo kasztany jadalne mają kwiaty. Ogród jest dość spory
i wiele ciekawych roślin można tam znaleźć. Różni się od tego w Krakowie ale też jest warty obejrzenia.
Marylo no to muszę Ci powiedzieć że trafiłaś to jest karagana taka płacząca
Rysiu o matko jak tam tłoczno A Warszawiacy na korki narzekają to ciekawe co mieszkańcy Londynu mają powiedzieć
Iwonko ale szalejesz z fotkami i słusznie. Miło się takie ogląda a szczególnie że pokazałaś moją ulubioną rybę: skrzydlice
No ja Cię już nie będę na razie na akwarium namawiać, ale są pewne inne miejsca hahahahahahaah jak OB albo ZOO
Gosiu i Mariolu na mnie się wszystkie fotki podobają. Ale Iwonka z Rysiem dali czadu
To ja też coś dodam. Może znowu OB
o ile gości ale super No to pisze :
Gosiu to ja Ci powiem że ja też dopiero pierwszy raz w tym roku tam byłem ale na pewno nie
ostatni. Też się za niedługo tam wybiorę bo kasztany jadalne mają kwiaty. Ogród jest dość spory
i wiele ciekawych roślin można tam znaleźć. Różni się od tego w Krakowie ale też jest warty obejrzenia.
Marylo no to muszę Ci powiedzieć że trafiłaś to jest karagana taka płacząca
Rysiu o matko jak tam tłoczno A Warszawiacy na korki narzekają to ciekawe co mieszkańcy Londynu mają powiedzieć
Iwonko ale szalejesz z fotkami i słusznie. Miło się takie ogląda a szczególnie że pokazałaś moją ulubioną rybę: skrzydlice
No ja Cię już nie będę na razie na akwarium namawiać, ale są pewne inne miejsca hahahahahahaah jak OB albo ZOO
Gosiu i Mariolu na mnie się wszystkie fotki podobają. Ale Iwonka z Rysiem dali czadu
To ja też coś dodam. Może znowu OB
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No właśnie - dlaczego Zabrze ma OB, Gliwice Palmiarnę,
a w Katowice "nicziewo"?
Krzysiu - a to na pewno karagana?!
Dużo zdjęć wstawiliście wszyscy od czasu mojej ostatniej bytności
i za dużo mam pytań i komentarzy.
W tym układzie tylko Wam za nie podziękuję i Rysiowi za odpowiedź.
I sorki, że nie podpisałam moich zdjęć - te domki to w Holandii, ale w nich
na szczęście nikt nie mieszka. Można je sobie w środku pooglądać i dostać
zawrotu głowy.
A to moje "ptaszki" z wrocławskiego lotniska.
a w Katowice "nicziewo"?
Krzysiu - a to na pewno karagana?!
Dużo zdjęć wstawiliście wszyscy od czasu mojej ostatniej bytności
i za dużo mam pytań i komentarzy.
W tym układzie tylko Wam za nie podziękuję i Rysiowi za odpowiedź.
I sorki, że nie podpisałam moich zdjęć - te domki to w Holandii, ale w nich
na szczęście nikt nie mieszka. Można je sobie w środku pooglądać i dostać
zawrotu głowy.
A to moje "ptaszki" z wrocławskiego lotniska.
Pozdrawiam serdecznie
Kwitnące cudo cz.2
Coccinella;z przyjemnością obejrzałem akwarium,jednak Skrzydlica jest rewelacyjna.
Jadziu;ładny ten Rh,Pliszka siwa spokojnie kąpie się pod okiem Sisi,mieszkańcy przyzwyczajeni są do gości,a goście czują się swobodnie.
Isiu; o ile się nie mylę,Masz piękne ZOO w Płocku,chętnie obejrzymy ciekawe fotki.
Krzysiu;OB zawsze warte są obejrzenia i z ciekawością oglądam zdjęcia. Coś dodam z Londynu
Jadziu;ładny ten Rh,Pliszka siwa spokojnie kąpie się pod okiem Sisi,mieszkańcy przyzwyczajeni są do gości,a goście czują się swobodnie.
Isiu; o ile się nie mylę,Masz piękne ZOO w Płocku,chętnie obejrzymy ciekawe fotki.
Krzysiu;OB zawsze warte są obejrzenia i z ciekawością oglądam zdjęcia. Coś dodam z Londynu
Kwitnące cudo cz.2
Wklejałem zdjęcia a w międzyczasie wpisały się; Wisienka i Gorzata.
Wisienko;dzięki za odpowiedź,ale mimo wszystko budowa nie spotykana.Piękne te Twoje ptaszki,chętnie bym pofrunął nimi pod chmurki.
Gorzata;To jest odmiana orchidei.Piękne ekspozycje kwiatowe nam zafundowałaś.To mamy dwie gliwiczanki;Zosia i Gosia,pięknie.
Coś z Torunia
1.Katedra z górnych okienek robiłem te zdjęcia. 2.Widok na Wisłę. 3.Trzy wieże. 4.Za płotem jest OB i miniZoo.
Pozdrawiam Ryszard. Krzysiu rozhulałem się.
Wisienko;dzięki za odpowiedź,ale mimo wszystko budowa nie spotykana.Piękne te Twoje ptaszki,chętnie bym pofrunął nimi pod chmurki.
Gorzata;To jest odmiana orchidei.Piękne ekspozycje kwiatowe nam zafundowałaś.To mamy dwie gliwiczanki;Zosia i Gosia,pięknie.
Coś z Torunia
1.Katedra z górnych okienek robiłem te zdjęcia. 2.Widok na Wisłę. 3.Trzy wieże. 4.Za płotem jest OB i miniZoo.
Pozdrawiam Ryszard. Krzysiu rozhulałem się.