Fiołki - Fiołka ;)
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Widzę Kasiu, że wszystko Ci pięknie szaleje Oj ma rączkę do kwiatków ten Twój ogrodnik
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Ale wszystko Ci rośnie... cudnie,tak się odwdzieczają za Twoją opiekę-a to prawda,...bo dawniej ja nie miałam takich kwiatów jak teraz...bo się nimi prawie wcale nie zajmowałam
Aaaaa....donoszę że prawie zakwitł biały fiołek od Cibie... ten duży (zdj ja będzie więcej rozwiniętych)
Dziś zaglądam jeszcze do tych mniejszych-a 2 z nich też mają pączki ....ale Ty masz rękę
Aaaaa....donoszę że prawie zakwitł biały fiołek od Cibie... ten duży (zdj ja będzie więcej rozwiniętych)
Dziś zaglądam jeszcze do tych mniejszych-a 2 z nich też mają pączki ....ale Ty masz rękę
Strasznie jestem ostatnio zabiegana
Dziękuję Wam bardzo za miłe komplementy
Dziękuję Wam bardzo za miłe komplementy
Oj tak tak ... uwielbia przesadzać ze mną kwiatkikatarzyneczka pisze: Oj ma rączkę do kwiatków ten Twój ogrodnik
To jak troszke podrośnie to chętnie się podzieleaguka pisze:Ginurka jest przecudowna zaczynam mieć na nią chrapkę
Bardzo się cieszę Mam nadzieję że reszta też szybciutko zakwitniegrazynarosa22 pisze:Aaaaa....donoszę że prawie zakwitł biały fiołek od Cibie... ten duży (zdj ja będzie więcej rozwiniętych)
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt: