Storczyki patrysi
- Mala_MI
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Gratuluję , bardzo fajny kolor tego epidendrum ballerina. Nie mogę się doczekać zdjęć w pełnym rozkwicie
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
-
- 50p
- Od: 19 cze 2009, o 21:47
-
- 50p
- Od: 19 cze 2009, o 21:47
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Patrysiu, ep. ballerina zachwycająca, wygląda jakby płonęła, takie wrażenie robi nasycenie koloru pomarańczowego. bardzo oryginalny ma kształt kwiatków, naprawdę jest niezwykła!
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
jak ją kupiłam na allegro to miałam pełno wątpliwości co do jej przetrwania , korzenie były lekko zgnite ale mamusia otoczyła dziecinkę troską no i proszę płomienna czuprynkaBaryczka pisze:Patrysiu, ep. ballerina zachwycająca, wygląda jakby płonęła, takie wrażenie robi nasycenie koloru pomarańczowego. bardzo oryginalny ma kształt kwiatków, naprawdę jest niezwykła!
Patrysia
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No, to serdecznie gratuluję dobrej ręki!
Ja na razie boję się innych storczyków niż Phal., wprawdzie mam dwie Cambrie, ale jedna z przeceny, druga do odratowania, ot tak, by się sprawdzić. Marzy mi się Vanda i może jakiś Phal. botaniczny, np. stuartiana. Z czasem może się odważę:)
Ja na razie boję się innych storczyków niż Phal., wprawdzie mam dwie Cambrie, ale jedna z przeceny, druga do odratowania, ot tak, by się sprawdzić. Marzy mi się Vanda i może jakiś Phal. botaniczny, np. stuartiana. Z czasem może się odważę:)
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
myślę, że uprawa prosta prawie jak u Phal. :P u mnie natomiast wymagają troszkę więcej wilgoci niż inne, często zraszam im liście i podłoże zwłaszcza w słoneczne dni :PGrażyna Widera pisze:Witaj patrysiu,jaki piekny kolor u baleriny!!Rzadko spotykana na forum piekność.Czy ma jakieś specjalne wymagania?
Patrysia
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Przepiękna balerina ;:2
oj lista moich chciejstw się wydłuża ogromnie, a jakoś żadna 6 w lotto nie chce wypaść
oj lista moich chciejstw się wydłuża ogromnie, a jakoś żadna 6 w lotto nie chce wypaść
Pozdrawiam, Justyna