Ogród Idy74 2009r cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ido-zgadzam się z Dalą, kupne truskawki w smaku nijakie, wodniste,o ile nie zepsute od razu .Dobre jadłam tylko z hodowli doniczkowej-ananasowe.
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No proszę...jakie piękne kwiaty...można pooglądać a jak się zgłodnieje to i coś przegryźć... :lol:
Sliczne jest to parzydło :shock: :D
Podałam Ci adres na pw...odebrałaś? :lol:
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50

Post »

Ida u mnie pomidorki też obrodziły ,chociaż ja mam tylko dwie odmiany :roll:
Mają dużo owoców chociaż krzaczki są cherlawe i zabiedzone :lol: ...może będzie w tym roku urodzaj na pomidorki :wink:
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Iduś.
Jejku Ty już masz pomidorki, ale to chyba w szklarni??
truskawki jeszcze takie dorodne, moje wszystkie gniją od deszczu. Czy to eukomis już też taki wielki?/ Cos chyba u mnie teraz wszystko przystopowało. Buziaki i pozdrowienia z mokrej Legnicy
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Witaj zapracowana IDO musisz się nieżle napracować ,żeby zbiory nie poszły na marne . Umnie od popołudnia deszcze , Pomidorki już wielgachne w poruwnaniu z moimi miniaturkami . Zauważyłam ,że w tym roku jest bardzo dużo owoców . Truskawki bardzo obrodziły w porównaniu z ubiegłym rokiem . IDO czy ta piwonia jest żółta ja o moich już zapomniałam .
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Ida śliczne to Twoje parzydło , będę prosiła o ciut , moje jest kremowe więc inne :roll: .
Wiesz u mnie dzisiaj od rana leje , nawet na chwilkę nie da się wyjść z domu , koszmar . Tak ,widzę ze ostatnimi czasy jesteś strasznie zapracowana bo nie dajesz znaku życia :lol: , ratuj te truskawki bo diabli wiedzą jak długo jeszcze pociągną przy takiej pogodzie :roll: , mam nadzieję że ludzi do pomocy Ci nie brakuje .
Większą część moich ogórków zeżarły ślimaki , wcinają też rzodkiewkę :shock: , nie wiem co o tym myśleć i co będzie następne . Zbieranie ich nic nie daje , codziennie nadciągają kolejne tłumy.
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38

Post »

Ido pozdrawiam :!: :!: :!: Jak handelek truskawkami :?: :?: :?:
Na zdjęciu ładnie wyglądają , takie wyrównane....a czy smaczne????
Niech nasze myśli o Tobie dodadzą Tobie sił do pracy. Masz co obrabiać :!: :!: :!:
Trzymaj się i walcz dzielnie :!: :!: :!:
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Kochani :!: :!: :!: bardzo mi miło ,że o mnie nie zapomnieliście. :wink:
Dzisiaj niedziela bardzo dla mnie miła ,bo spędzona z gośćmi forumkowymi .Spędziłam cały dzień z tiją i jej m .Nareszcie odwiedzili mnie i mój niby ;:198 ogród .Spotkanie było bardzo przyjemne i mam nadzieje,że nie ostatnie .Pare fotek ze spotkania i odwiedzenia ogrodu pałacowego w Galinach zamieszczam ,a potem odpowiem na pytania.
NIESTETY zdjęć nie będzie ,bo są za dużo i nie wchodzą,a ja nie umiem ich zmniejszyć :? Mój synek coś się postara zrobić i się odezwę...
Pracy dużo ,truskawek :shock: jeszcze więcej .Mam nadzieję ,że pogoda dopisze i zbiory będą udane ,bo cena brak słów na skupie :twisted: :twisted: :twisted: Ogród zrobił sie smutny,czekam na kwitnienie róż ,wiciokrzewów i clematisów.
w TYM ROKU NIE BĘDZIE OGÓRKÓW :!: :!: :!: Bynajmniej u mnie ...Nie wiem co z pomidorami w gruncie :?: Przy takiej zimnicy szybko zaczną chorować :twisted: :twisted: :twisted: W folii radzą sobie nieżle.Niektóre już mają po trzy grona z owocami .Strasznie jestem ciekawa co z nich wyrośnie. :roll: :?:
OSOBY ,które oczekują ode mnie jakiś przesyłek bardzo proszę o wyrozumiałość i cierpliwość :!: :!: :!: :!: Nie mam czasu ich wysłać ,ale pamiętam i jak tylko czas roboczy mi się wydłuży wszystko wyślę.... :!: :!: :!:
x-ja
---

Post »

Ida ja dopiero kilka chwil temu weszłam na forum , sadziłam roślinki od Ciebie za które Ci ;:168 dziękuję .
Kurcze miałam spory problem z rozmieszczeniem ich , ale jakoś daliśmy radę , na jutro zostało małe co nieco :lol: .

Kilka słów odnośnie Twojego ogrodu :twisted: , mi się podobał nie interes mnie Twoje gatki , ogród nie jest malutki i dużo w nim ciekawych i pięknych kwiatów . Dziewczyno po dzisiejszych wycieczkach po Twoich włościach jeszcze niżej chylę głowę . Widziałam te hektary truskawek ( ile wywiozłam do domu i zjadłam to tylko ja wiem :wink: ), malin i całej reszty znaczy warzywka i krzaki pięknych dorodnych pomidorów . Tak po cichu zastanawiałam się jak długo dasz radę , ale po informacji że macie zamiar jeszcze kilka ha obsadzić malinami :shock: ....
Iduś dziękuję Ci bardzo za przemiłe spotkanie i przyjęcie , w ogóle za Wasze towarzystwo . Teraz widzę Was u siebie :lol: .
ida74
---

Post »

Dziewczyny :!: :!: :!: Tija obiecane zdjęcia pomniejszone mam nadzieję , przez mojego syna ... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
x-ja
---

Post »

Hi hi ale mam głupią minkę :lol: ,uduszę Cię za tą pierwszą fotkę :twisted:
ida74
---

Post »

A za co mnie udusisz kokietko :?: :lol: Fotki niezłe ......
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Kobietki

ja to wszystko rozumiem...ale skąd ja biedna nieuświadomiona kobieta mam wiedzieć która jest która :lol: :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”