Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2009
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewuś róże kwitną , ale marnie , bo pogoda jest pod psem . Niektóre pąki są karłowate i krzywe , padający deszcz i zimno powodują brązowienie płatków i szybkie opadanie kwiatu .
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
Zosiu, jak tam pogoda? U mnie dzisiaj cały dzień bez deszczu, ale za to zimno i wietrznie. Kiedy to się wreszcie skończy i przyjdzie ciepło????? Moje róże zaczyna atakować mączniak i mszyce.
Mogłabyś Zosiu pokazać różową szałwię jak zakwitnie? Tak mi się te szałwie spodobały,że pewnie będę teraz szukała różowej.
Mogłabyś Zosiu pokazać różową szałwię jak zakwitnie? Tak mi się te szałwie spodobały,że pewnie będę teraz szukała różowej.
- andriu53
- 1000p
Karolcia pisze:Aparat nie da rady zrobić zdjęć w deszczu,bo mój strajkuje i jakieś takie kaprawe zdjęcia robi.
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Reniusiu tak bardzo czekamy na Wasz przyjazd , a to już za niespełna kilkadziesiąt godzinek . Napisz mi kiedy przyjedziecie to napiszę Ci jak dojechać do nas . Reniusia nasze różyczki czekają na Ciebie .
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Iza z przykrością Ci piszę , że nie znam nazw moich pupilek , ale przy tej pogodzie one wszystkie zrobiły się pomarańczowo czerwone. Zła jestem , bo przy normalnej pogodzie mają całkiem inne kolory . Jest cały czas zimno i deszczowo to raj dla chwastów .
Spis wątków
Spis wątków