One pomogły mnie, teraz ja spłacam dług wdzięczności. Limona
- Baryczka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Justynko, cieszę się, że wyjazd się udał. Jak storczyki przeżyły Twą nieobecność?
Zapraszam do odwiedzin
Oczywiście chrześniak ma się dobrze, zrobię mu kilka fotek, ale wenę muszę mieć. Teraz na sesje foto oczekuje nowy nabytek, tak tak, znów coś storczykowego przytargałam do domu, choć miejsca ani, ani...
Zapraszam do odwiedzin
Oczywiście chrześniak ma się dobrze, zrobię mu kilka fotek, ale wenę muszę mieć. Teraz na sesje foto oczekuje nowy nabytek, tak tak, znów coś storczykowego przytargałam do domu, choć miejsca ani, ani...
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
Wszystkie storczyki przeżyły mój wyjazd, ten przesadzany też, dalej kwitnie i nie zgubił żadnego kwiatka ani nawet pączusia. Na chwilę obecną wygląda jak okaz zdrowia, jędrne liście, piękne kwiaty na dwóch pędach, tylko stan korzeni beznadziejny... Prawdę mówiąc czarno go widzę ale na razie daję mu spokój i będę obserwować co dalej, może mnie przyjemnie zaskoczy.
No właśnie, z ta weną bywa różnie, mnie też jej ostatnio trochę brakuje. Chciałam pokazać troszkę moich falusi (jeszcze nie znacie nieśmiałej 'Zuzy', ognistej 'Amandy', 'Viviane' i jej dzidziusia (ma basal keiki), Leoś czeka na pokazanie go światu i jeszcze kilka innych z czego jeden to niespodzianek a właśnie wczoraj dostrzegłam, że idzie mu pędzik... tylko weny i czasu na to wszystko brak)
Kamilko, gratuluję nowego nabytku - kolorek niezwykły, miejsce gdzieś się już pewnie dla niego znalazło a 'Cezar' uderza w siłę, zrobił się taki barczysty...
No właśnie, z ta weną bywa różnie, mnie też jej ostatnio trochę brakuje. Chciałam pokazać troszkę moich falusi (jeszcze nie znacie nieśmiałej 'Zuzy', ognistej 'Amandy', 'Viviane' i jej dzidziusia (ma basal keiki), Leoś czeka na pokazanie go światu i jeszcze kilka innych z czego jeden to niespodzianek a właśnie wczoraj dostrzegłam, że idzie mu pędzik... tylko weny i czasu na to wszystko brak)
Kamilko, gratuluję nowego nabytku - kolorek niezwykły, miejsce gdzieś się już pewnie dla niego znalazło a 'Cezar' uderza w siłę, zrobił się taki barczysty...
- Beatrice
- Od: 24 maja 2009, o 21:34
Chciałam pokazać troszkę moich falusi (jeszcze nie znacie nieśmiałej 'Zuzy', ognistej 'Amandy', 'Viviane' i jej dzidziusia (ma basal keiki), Leoś czeka na pokazanie go światu i jeszcze kilka innych z czego jeden to niespodzianek a właśnie wczoraj dostrzegłam, że idzie mu pędzik... tylko weny i czasu na to wszystko brak)
A gdzie obiecane fotki?:)
A gdzie obiecane fotki?:)
Dziś kolej na 'Viviankę'. Lśniąco białe kwiaty i czerwone usteczka bardzo mnie w niej zauroczyły, dodatkowy atut, kiedy ją kupowałam dopatrzyłam się basal keiki.
Miło mi wrócić do tych zdjęć, gdyż niestety właśnie przekwitła, zasuszyła też swój pędzik więc ma się rozumieć, że rozsądna mamusia zdecydowała się skupić na swoim dzidziusiu. A jej opiekunka nie może się doczekać kiedy w końcu będzie mogła usamodzielnić maluszka ;:67
Maluszek ma już korzonki ale jeszcze się wstrzymam z rozsadzaniem, niech się troszkę wzmocni.
I jeszcze spojrzenie z bliska na jej kwiat:
Miło mi wrócić do tych zdjęć, gdyż niestety właśnie przekwitła, zasuszyła też swój pędzik więc ma się rozumieć, że rozsądna mamusia zdecydowała się skupić na swoim dzidziusiu. A jej opiekunka nie może się doczekać kiedy w końcu będzie mogła usamodzielnić maluszka ;:67
Maluszek ma już korzonki ale jeszcze się wstrzymam z rozsadzaniem, niech się troszkę wzmocni.
I jeszcze spojrzenie z bliska na jej kwiat:
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
Piękny! Taki "kolorowy białasek". A basal keiki na razie malutkie, mam podobną sytuację z jednym Phal. i też na razie ich nie rozsadzam.
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- Agita
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Śliczne, świeżutkie kolorki ma to ostatnie cudeńko!
Oj, Justyna, jak Ty tak mozesz nas tu trzymać w niewiedzy, tyle nowych storczyków jeszcze chowasz, napięcie budujesz, czy jak...?! Pokazuj, pokazuj, byle wszystkie naraz bo się nie doczekamy! ;)
Oj, Justyna, jak Ty tak mozesz nas tu trzymać w niewiedzy, tyle nowych storczyków jeszcze chowasz, napięcie budujesz, czy jak...?! Pokazuj, pokazuj, byle wszystkie naraz bo się nie doczekamy! ;)
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Agita
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
Halo halo, Limona, gdzie się schowałaś?! Czekamy na zdjęcia pozostałych nabytków, no i na wieści hodowlane..!
Pozdrawiam, Agnieszka