Ogród Idy74 2009r cz.2
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochani dzisiaj wtorek.Jest bardzo ciepło ok25C Rozpoczeliśmy dzisiaj otwarcie sezonu truskawkowego tzn zbieramy na skup.O cenie nawet nie będę pisać.Oby tylko ludzie dopisali i pogoda
Jolu TIJA to pracowita kobitka i tak się zastanawiam coby jej nie zatrudnić do zbierania truskawek
CYNTHIO -powinniśmy pomyśleć o ogólnopolskim zlocie forumków
IZO jestem jak najbardziej chętna na propozycje
JOLLU TY TO JESTEŚ ZAPRASZAM JAK COŚ ..
MARIO5 -ciężka jest praca przy zbiorach ,ale niektórzy tego nie rozumieją i myślą ,że pieniądze to mam kapią same do ręki.Dziękuję za wsparcie .
ewo123 NO JESTEŚ NARESZCIE Dla Ciebie też się coś znajdzie SPOKO.Będziesz miała więcej czasu .bo przecież wakacje się zaczęły.Zaraz wpadnę do Ciebie zobaczyć co tam słychać.
DALO życzę udanego spotkania
Jolu TIJA to pracowita kobitka i tak się zastanawiam coby jej nie zatrudnić do zbierania truskawek
CYNTHIO -powinniśmy pomyśleć o ogólnopolskim zlocie forumków
IZO jestem jak najbardziej chętna na propozycje
JOLLU TY TO JESTEŚ ZAPRASZAM JAK COŚ ..
MARIO5 -ciężka jest praca przy zbiorach ,ale niektórzy tego nie rozumieją i myślą ,że pieniądze to mam kapią same do ręki.Dziękuję za wsparcie .
ewo123 NO JESTEŚ NARESZCIE Dla Ciebie też się coś znajdzie SPOKO.Będziesz miała więcej czasu .bo przecież wakacje się zaczęły.Zaraz wpadnę do Ciebie zobaczyć co tam słychać.
DALO życzę udanego spotkania
Ida
mam nadzieję pogoda Wam dopisze, przez najbliższe dni to u Ciebie ma być wręcz gorąco
a ludzmi to się nie przejmuj...z perspektywy kanapy ( tych co gadają że leci ci kasa z nieba) sa ograniczeni....zresztą zawiść i zazdrość to nasze narodowe cechy...
ja dziś gnam zakupić truskawusie, bo chyba się już kończą a Ty piszesz dopiero zaczynasz zbierac????
mam nadzieję pogoda Wam dopisze, przez najbliższe dni to u Ciebie ma być wręcz gorąco
a ludzmi to się nie przejmuj...z perspektywy kanapy ( tych co gadają że leci ci kasa z nieba) sa ograniczeni....zresztą zawiść i zazdrość to nasze narodowe cechy...
ja dziś gnam zakupić truskawusie, bo chyba się już kończą a Ty piszesz dopiero zaczynasz zbierac????
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
TESS ja już się niczym nie przejmuję ,bo najwięcej gadaja Ci co nic nie robią ....
Truskawkowy seson u mnie potrwa jeszcze miesiąc.Potem chwila odpoczynku i zacznie się pokazywać póżna odmiana .A potem maliny i tak do pierwszych mrozów ....Tess jak u Ciebie skończą się truskawki zapraszam do siebie ,daleko nie jest.
Truskawkowy seson u mnie potrwa jeszcze miesiąc.Potem chwila odpoczynku i zacznie się pokazywać póżna odmiana .A potem maliny i tak do pierwszych mrozów ....Tess jak u Ciebie skończą się truskawki zapraszam do siebie ,daleko nie jest.
Ida też wybiera się na grzybki , kto wie może uda Wam się zjechać do mnie w jednym dniu , a po grzybkach do Bartoszyc .iga23 pisze:Ida , ja wybieram się do Tiji jak będą rydze, może wpadnę i do Ciebie, ale to jeszcze ze dwa miesiące.Jak przejeżdżaliśmy i był drogowskaz to sobie o Tobie pomyślałam.
Próbowałaś chociaż te grzybki , czy jeszcze nie miałaś okazji ?
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Ida pięknie wyglądacie obydwie na tych zdjęciach ze spotkania u Ciebie ,mieszkasz w pięknej okolicy ,
A co do rydzów to ja też pamiętam z dzieciństwa ,mama koszami do domu przynosiła i smażyła na masełku a resztę w ocet i do słoików.
W zeszłym roku 2 razu sonie kupowałam po kilka .Sama chętnie wybrałabym się do Eli na rydze ale za daleko w tym roku już byłam .
Genia
A co do rydzów to ja też pamiętam z dzieciństwa ,mama koszami do domu przynosiła i smażyła na masełku a resztę w ocet i do słoików.
W zeszłym roku 2 razu sonie kupowałam po kilka .Sama chętnie wybrałabym się do Eli na rydze ale za daleko w tym roku już byłam .
Genia