Ogród Idy74 2009r cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Taaak, koniecznie musimy to powtórzyć!
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kochani dzisiaj wtorek.Jest bardzo ciepło ok25C ;:1 Rozpoczeliśmy dzisiaj otwarcie sezonu truskawkowego tzn zbieramy na skup.O cenie nawet nie będę pisać.Oby tylko ludzie dopisali i pogoda :!: :!: :!:
Jolu TIJA to pracowita kobitka i tak się zastanawiam coby jej nie zatrudnić do zbierania truskawek :lol:
CYNTHIO -powinniśmy pomyśleć o ogólnopolskim zlocie forumków :lol:
IZO jestem jak najbardziej chętna na propozycje :lol:
JOLLU TY TO JESTEŚ ;:79 ZAPRASZAM JAK COŚ ..
MARIO5 -ciężka jest praca przy zbiorach ,ale niektórzy tego nie rozumieją i myślą ,że pieniądze to mam kapią same do ręki.Dziękuję za wsparcie .
ewo123 NO JESTEŚ NARESZCIE :!: :!: :!: ;:168 Dla Ciebie też się coś znajdzie SPOKO.Będziesz miała więcej czasu .bo przecież wakacje się zaczęły.Zaraz wpadnę do Ciebie zobaczyć co tam słychać.
DALO życzę udanego spotkania :wink: :wink: :wink:
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ida

mam nadzieję pogoda Wam dopisze, przez najbliższe dni to u Ciebie ma być wręcz gorąco :lol:
a ludzmi to się nie przejmuj...z perspektywy kanapy ( tych co gadają że leci ci kasa z nieba) sa ograniczeni....zresztą zawiść i zazdrość to nasze narodowe cechy...

ja dziś gnam zakupić truskawusie, bo chyba się już kończą :( a Ty piszesz dopiero zaczynasz zbierac????
ida74
---

Post »

TESS ja już się niczym nie przejmuję ,bo najwięcej gadaja Ci co nic nie robią ....
Truskawkowy seson u mnie potrwa jeszcze miesiąc.Potem chwila odpoczynku i zacznie się pokazywać póżna odmiana .A potem maliny i tak do pierwszych mrozów ....Tess jak u Ciebie skończą się truskawki zapraszam do siebie ,daleko nie jest. :lol:
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

słonecznego dnia, dobrych zbiorów ;:3
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
ida74
---

Post »

Taro Tobie również. ;:2
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Ida , ja wybieram się do Tiji jak będą rydze, może wpadnę i do Ciebie, ale to jeszcze ze dwa miesiące.Jak przejeżdżaliśmy i był drogowskaz to sobie o Tobie pomyślałam.
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

iga23 pisze:Ida , ja wybieram się do Tiji jak będą rydze, może wpadnę i do Ciebie, ale to jeszcze ze dwa miesiące.Jak przejeżdżaliśmy i był drogowskaz to sobie o Tobie pomyślałam.
Ida też wybiera się na grzybki :wink: , kto wie może uda Wam się zjechać do mnie w jednym dniu :lol: , a po grzybkach do Bartoszyc .

Próbowałaś chociaż te grzybki , czy jeszcze nie miałaś okazji ?
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Pamiętam rydze z dzieciństwa, u nas w Puszczy Bydgoskiej zbierał mój ojciec.Teraz już nie ma , wyginęły. Pewnie dlatego mam taki sentyment.Czasem uda mi się sowy kupić, też je bardzo lubię.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Ida pięknie wyglądacie obydwie na tych zdjęciach ze spotkania u Ciebie ,mieszkasz w pięknej okolicy ,
A co do rydzów to ja też pamiętam z dzieciństwa ,mama koszami do domu przynosiła i smażyła na masełku a resztę w ocet i do słoików.
W zeszłym roku 2 razu sonie kupowałam po kilka .Sama chętnie wybrałabym się do Eli na rydze ale za daleko w tym roku już byłam .

Genia
ida74
---

Post »

tija ;:102
Igo na grzybki to ja już się umówiłam i nie popuszczę.UWIEEEEELBIAM je zbierać i jeść.Musimy ustalić termin spotkania w porze grzybowej .A do siebie zapraszam jak najbardziej. :D Tylko nie spodziewaj się cudów w moim ogrodzie.... 8)
ida74
---

Post »

Geniu witam Cię u siebie.Wiem ,że byłaś u Eli ,bo widziałam roślinki ,które od Ciebie dostała.Piękne.Jak tam Chopin :?:
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ida , dla mnie największym cudem są te Wasze przestrzenie.Jak się ma do dyspozycji 500 metrów to się buzie rozdziawia na takich terenach.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”