Ogród Idy74 2009r cz.2
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
IDUS nie przejmuj się co gadają ludzie . Kiedyś też pomagałam zbierać truskawki ,gdyż nasi znajomi mieli plantację i wiem jaka to praca . Teraz jest wszystko bardziej zmechanizowane ,ale wtedy oni nawet nie mieli traktora ,bo to hohoho i jeszcze trochę wstecz tylko mieli konia . Póżniej w trakcie zbiorów jeden drugiemu pomagał ,albo wynajmowali ludzi do pomocy . sLONECZKA cI ŻYCZĘ I POMYŚLNYCH ZBIORÓW żeby Twoja ciężka praca nie poszła na marne
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iduniu witaj. Superowe spotkanie, fajnie no nie na żywo sie zobaczyc. Szkoda,że blizej nie mieszkamy to na pewno do Wrocka bys przyjechała. Ela wcale nie ma głupiej minki -fajowo wygladacie. zazdaszaczm Ci pogody. U nas leje i leje,truskawki szlag trafil-pogniły.Idus juz do Jadzi pisałam,że chialam w sierpniu ją odwiedzić to i bym do Ciebie zahaczyła, ale niestety urlop trzymam na Niemcy i w 1 dzień sie nie da- za daleko, może w przyszłości.Buziaki i cieszę sie, że masz pogode do truskawek i malinek
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
WSZYSTKIE DZIEWCZYNY Hurtem piszę ,coby szybciej Te koty ,objęłam tylko część .bo reszta pod krzakami leży i w stodole -pare kotek się właśnie rozwaliło-czekają na karasie .Mój m złapał 2 karpie,na jednego rzuciły się koty.Sum WIELKI zeżarł haczyk i pooooszedł w trzciny...Ryby uwielbiam smażone,ale kupuje je w rybnym ,bo ni diabła nie można ich złapać.SUM mutant zastraszył wszystkie Jak chcecie zapraszam na polowanie na bestię ...
GIGO tak sobie pomyślałam,że do Jadzi w Twoim terminie to i ja mogę wpaść .Przecież to w sumie bliziutko ...
GIGO tak sobie pomyślałam,że do Jadzi w Twoim terminie to i ja mogę wpaść .Przecież to w sumie bliziutko ...