Gradobicie
- carterka
- 500p
- Od: 29 sie 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
A ja przed taka burzą w poniedziałek w nocy wracałam do domku. Jeszcze światła się nie świeciły, bo coś chyba robią z latarniami. To był czad ;)! Miałam chyba podobną prędkość do wiejącego wiatru ;). Ale miałam szczęście i zaczęło się na dobre w chwili, w której weszłam do domku.
Teraz u nas słoneczko, ale zapowiadają okropne burze....oby im się nie sprawdziło oby im się nie sprawdziło....
Teraz u nas słoneczko, ale zapowiadają okropne burze....oby im się nie sprawdziło oby im się nie sprawdziło....
Pozdrawiam Agata
mój wątek - Moja zieleń
mój wątek - Moja zieleń
Gieniu.... a już byłam pewna że Jasiu utuli , bo od rana słoneczko było... właśnie było!!!! teraz burze jedna za drugą i leje jak z cebra jeszcze trochę i powódź będzie.
Teraz wszystko zostało w rękach Marysi bo jak Janka nie utuli to........ eh szkoda mówić.
pozdrawiam z zalanych Beskidów.
Teraz wszystko zostało w rękach Marysi bo jak Janka nie utuli to........ eh szkoda mówić.
pozdrawiam z zalanych Beskidów.
Agnieszka
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak Rośliny, pozbawieni miłości więdną...
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak Rośliny, pozbawieni miłości więdną...
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2008, o 11:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agnieszko, troszkę utulił, bo nie lało cały dzień, A Łukasz na dodatek gradem straszy. Łukasz! gdzie o tym gadali?
O 3 godz. nad ranem grzmot postawił mnie na równe nogi, burza była jak diabli, potem przed południem mżyło, ale przestało.
W tej chwili po niebie przemykają niewielkie ale baardzo brzydkie chmurki, tylko czekać kiedy sie połączą i zacznie się od nowa.
A na działce !!!! Szkoda gadać, chwasty po kolanach łaskoczą!
O 3 godz. nad ranem grzmot postawił mnie na równe nogi, burza była jak diabli, potem przed południem mżyło, ale przestało.
W tej chwili po niebie przemykają niewielkie ale baardzo brzydkie chmurki, tylko czekać kiedy sie połączą i zacznie się od nowa.
A na działce !!!! Szkoda gadać, chwasty po kolanach łaskoczą!
U mnie dzisiaj już 4 burza przechodzi i to centralnie nade mną deszczu to chyba cała wanna na metr kw jeszcze jakaś nowa rzeka mi tutaj powstanie. albo ocean!
O chwastach już nie wspomnę, bo wyglądają jakby od początku wiosny rosły... a trawa w ogrodzie ??? toć to już łąka się zrobiła!! nie ma jak kosić ...ciągle mokro i pada.
O chwastach już nie wspomnę, bo wyglądają jakby od początku wiosny rosły... a trawa w ogrodzie ??? toć to już łąka się zrobiła!! nie ma jak kosić ...ciągle mokro i pada.
Agnieszka
-
Coś czuje ,że może być nieciekawie napływa do polski bardzo ciepłe powietrze jak się spotka z tym zimnym które u nas było przez kilka ostatnich dni to może być grad a tego byśmy chyba nie chcieli.U mnie na razie czysto a jak u was czy opady deszczu są bardzo silne?Czy może gdzieś już zaczyna padać drobny grad?
- krzysiek1240
- 200p
- Od: 23 lut 2008, o 13:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
Łukasz, przez moment padały bardzo duże krople, od biurka je przez okno widziałam. Podbiegłam popatrzyć na parapet za oknem, czy to grad- a tu jak rąbnęło gdzieś bardzo blisko, bo momentalnie na podłodze usiadłam. Teraz padać przestało, ale bardzo się błyska i grzmi. Burza przeszła powoli chyba nad Tarnów.