Gradobicie

Warzywa w gruncie i pod osłonami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ARABELLA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2009, o 16:05
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

U mnie od godziny 11.00 leje bez miłosierdzia :evil:
Awatar użytkownika
carterka
500p
500p
Od: 29 sie 2008, o 13:01
Kontakt:

Post »

A ja przed taka burzą w poniedziałek w nocy wracałam do domku. Jeszcze światła się nie świeciły, bo coś chyba robią z latarniami. To był czad ;)! Miałam chyba podobną prędkość do wiejącego wiatru ;). Ale miałam szczęście i zaczęło się na dobre w chwili, w której weszłam do domku.

Teraz u nas słoneczko, ale zapowiadają okropne burze....oby im się nie sprawdziło oby im się nie sprawdziło....
Pozdrawiam Agata
mój wątek - Moja zieleń
Awatar użytkownika
arisza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lut 2009, o 10:44

Post »

Gieniu.... a już byłam pewna że Jasiu utuli , bo od rana słoneczko było... właśnie było!!!! teraz burze jedna za drugą i leje jak z cebra :cry: :cry: jeszcze trochę i powódź będzie.
Teraz wszystko zostało w rękach Marysi :cry: bo jak Janka nie utuli to........ eh szkoda mówić.

pozdrawiam z zalanych Beskidów.
Agnieszka
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak Rośliny, pozbawieni miłości więdną...
gienia1230
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2008, o 11:49
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agnieszko, troszkę utulił, bo nie lało cały dzień, A Łukasz na dodatek gradem straszy. Łukasz! gdzie o tym gadali?
O 3 godz. nad ranem grzmot postawił mnie na równe nogi, burza była jak diabli, potem przed południem mżyło, ale przestało.
W tej chwili po niebie przemykają niewielkie ale baardzo brzydkie chmurki, tylko czekać kiedy sie połączą i zacznie się od nowa.
A na działce !!!! Szkoda gadać, chwasty po kolanach łaskoczą!
Awatar użytkownika
ARABELLA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2009, o 16:05

Post »

Makabra z tą pogodą :evil: Już mam nerwa giganta wrrrrrrrrrry :twisted:
Awatar użytkownika
lukaszx95
100p
100p
Od: 19 cze 2009, o 16:54

Post »

Na TVN Meteo mówili ,że dziś w nocy,jutro i pojutrze spodziewanie opady gradu ,ulewne deszcze ,oraz wiatr przy burzy w porywach do 90 km/h.
Awatar użytkownika
arisza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lut 2009, o 10:44

Post »

U mnie dzisiaj już 4 burza przechodzi i to centralnie nade mną :roll: deszczu to chyba cała wanna na metr kw :shock: jeszcze jakaś nowa rzeka mi tutaj powstanie. ;:185 albo ocean!
O chwastach już nie wspomnę, bo wyglądają jakby od początku wiosny rosły... a trawa w ogrodzie ??? toć to już łąka się zrobiła!! nie ma jak kosić ...ciągle mokro i pada. ;:199
Agnieszka
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak Rośliny, pozbawieni miłości więdną...
gienia1230
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jasny gwint!!! Grzmi jak diabli, już kropi! Za te przekleństwa, dywanik u księdza mam jak w banku! :oops:
Mag71
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 11 mar 2009, o 03:31

Post »

A u mnie coraz lepiej (okolice Krynicy), po południu wyszło słońce, zrobiło się parno i gorąco. W tej chwili niebo jest bezchmurne i wygląda że się uspokoiło. No chyba że w nocy coś się zmieni.
Awatar użytkownika
lukaszx95
100p
100p
Od: 19 cze 2009, o 16:54

Post »

Coś czuje ,że może być nieciekawie napływa do polski bardzo ciepłe powietrze jak się spotka z tym zimnym które u nas było przez kilka ostatnich dni to może być grad a tego byśmy chyba nie chcieli.U mnie na razie czysto a jak u was czy opady deszczu są bardzo silne?Czy może gdzieś już zaczyna padać drobny grad?
Awatar użytkownika
krzysiek1240
200p
200p
Od: 23 lut 2008, o 13:59

Post »

U mnie w centrum nie było żadnej burzy i gradu tylko rano była mocniejsza ulewa przez 15 min.
Cały dzień po trochu popaduje nic nie da się zrobić. :?
gienia1230
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Łukasz, przez moment padały bardzo duże krople, od biurka je przez okno widziałam. Podbiegłam popatrzyć na parapet za oknem, czy to grad- a tu jak rąbnęło gdzieś bardzo blisko, bo momentalnie na podłodze usiadłam. Teraz padać przestało, ale bardzo się błyska i grzmi. Burza przeszła powoli chyba nad Tarnów.
DarekR
50p
50p
Od: 30 mar 2009, o 20:17

Post »

Witam. Teraz nadeszła kolejna burza i obfity deszcz. To już kolejna burza dziś. Brak słów. Pozdrawiam z deszczowego Krakowa.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uprawy WARZYWNICZE”