Miss Hosta 2009
- paco
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Miss Hosta 2009
Wydaje mi się, że najwyższy czas pomyśleć o plebiscycie na Miss Hosta 2009.
Jednak w tym roku proponuję inny sposób podawania kandydatur i głosowania.
W poprzednim roku zliczanie głosów było zbyt pracochłonne, dlatego proponuje podawanie po jednej kandydaturze i głosowanie w systemie ankiety (tak jak w comiesięcznym Konkursie AF
Proszę o opinie Forumowiczów na ten temat.
Temat będzie przez jakiś czas "przyklejony" na początku sekcji, aby wszyscy go zauważyli - po zebraniu opinii posty dotyczące tego tematu zostaną usunięte, jako zbędne.
Jednak w tym roku proponuję inny sposób podawania kandydatur i głosowania.
W poprzednim roku zliczanie głosów było zbyt pracochłonne, dlatego proponuje podawanie po jednej kandydaturze i głosowanie w systemie ankiety (tak jak w comiesięcznym Konkursie AF
Proszę o opinie Forumowiczów na ten temat.
Temat będzie przez jakiś czas "przyklejony" na początku sekcji, aby wszyscy go zauważyli - po zebraniu opinii posty dotyczące tego tematu zostaną usunięte, jako zbędne.
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
- paco
- Przyjaciel Forum
- Kontakt:
Oczywiście można to robić w starym stylu (tak jak w poprzednim sezonie), ale ja ze względu na brak czasu nie podejmuję się tego prowadzić. Jeśli jest chętna osoba, która "pobawi" się rachunkami i będzie na bieżąco podawać wyniki to nie ma sprawy - regulamin jest do skopiowania z poprzedniej edycji. A i frajda z obserwowania wyników plebiscytu dużo większa.
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
- paco
- Przyjaciel Forum
- Kontakt:
Może jeszcze nie, gdyż najpierw trzeba napisać regulamin (aby nie było w późniejszym terminie nieporozumień) i oczywiście ustalić termin składania kandydatur oraz zakończenia plebiscytu.
Jak zauważyłem na razie tylko my wypowiedzieliśmy się w tym temacie.
Jak zauważyłem na razie tylko my wypowiedzieliśmy się w tym temacie.
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
A może zastosować posobną metodę, jak w ub. roku, tylko np. 5 kandydatur ? Analogicznie 1 miejsce - 5 pkt..
Jeśli konkurs miałby się zakończyć we wrześniu i do tego obdarzylibyście mnie zaufaniem z przyjemnością podjęłabym się funkcji "podliczacza" punktów. Głosownie na jedną hostę wydaje mi się mało emocjonujące, zresztą, gdybym miała wybrać tylko jedną, wolałabym chyba nie głosować ( ciężki wybór)
Jeśli konkurs miałby się zakończyć we wrześniu i do tego obdarzylibyście mnie zaufaniem z przyjemnością podjęłabym się funkcji "podliczacza" punktów. Głosownie na jedną hostę wydaje mi się mało emocjonujące, zresztą, gdybym miała wybrać tylko jedną, wolałabym chyba nie głosować ( ciężki wybór)
I oczywiście hosta "Brother Stefan" jako ubiegłoroczny laureat nie bierze udziału w głosowaniu.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
- paco
- Przyjaciel Forum
- Kontakt:
Romek, oczywiście żartował - przecież, ta hosta niezmiennie może się wszystkim najbardziej podobać i w tym sezonie.rm27 pisze:I oczywiście hosta "Brother Stefan" jako ubiegłoroczny laureat nie bierze udziału w głosowaniu.
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,