EM-Foto-Album/mikrobia/
- mikrobia
- 200p
- Od: 24 maja 2007, o 22:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dzięki serdeczne za miłe słowa:)
Kubuś wędkuje
Przymiarka bramy:
Przejażdżka aleją rzepakową (niezapomniane wrażenia...i co tu palm w tropikach szukać? u nas też jest pięknie, tylko trzeba chcieć to zauważyć)
Kubuś wędkuje
Przymiarka bramy:
Przejażdżka aleją rzepakową (niezapomniane wrażenia...i co tu palm w tropikach szukać? u nas też jest pięknie, tylko trzeba chcieć to zauważyć)
Najlepszym ogrodnikiem jest natura. LD Probiotics apifarma.pl
EM-Foto-Album/mikrobia/
Kupię, sprzedam lub wymienię...
EM-Foto-Album/mikrobia/
- mikrobia
- 200p
- Kontakt:
Winnica: ostatni etap mechanicznego niszczenia chwastów, siew trawy i wałowanie:
Pierwsze truskawki, szczęśliwie zdecydowałam się na grubą agrowłókninę i nie żałuję:)
Pierwsze truskawki, szczęśliwie zdecydowałam się na grubą agrowłókninę i nie żałuję:)
EM-Foto-Album/mikrobia/
EM-Foto-Album/mikrobia/
- mikrobia
- 200p
- Kontakt:
Właśnie mój synek popsuł mi aparat błąd obiektywu...a tu sezon zdjęciowy w pełni
EM-Foto-Album/mikrobia/
EM-Foto-Album/mikrobia/
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
sama bym pospacerowała po takim łanie kwiatowym:)
Bardzo mi się tu u ciebie podoba masz masę pracy to fakt ale naprawdę jest prześlicznie:)
Jak winogron pięknie się rozrośnie to naprawdę będzie jak bajce :)mam nadzieję ze zobaczymy fotki
A brama kuta jest naprawdę prześliczna
Zastanawiam się czy wszystko sami obrabiacie całą działkę czy macie pomocników / pracowników ?
- mikrobia
- 200p
- Kontakt:
Witaj "iwonaxp". Aparat w naprawie, więc jest szansa na kolejne zdjęcia:):):)
Terenami, które okalają dom, w którym obecnie mieszkamy - opiekujemy się wspólnie, czyli nie licząc 3 maluszków: 6 osób. Nie wszyscy poświęcają się w jednakowym stopniu, bo wynika to z możliwości czasowych, jakie posiadamy, ale każdy stara się, jak może.
Dla głowy rodziny, czyli mojego Taty, najważniejszym sprzętem jest kosiarka, ponieważ pracuje z nią przez cały jeden dzień w tygodniu. Mama pielęgnuje kwiaty, drzewka i krzewy ozdobne oraz kreuje krajobraz przy pomocy szpadla i "dziabki". Moją bratową i mną kierują troszkę inne pobudki - mamy dzieci, więc udzielamy się głównie w warzywnej części ogrodu. Każda z nas ma swój foliak. Mój mąż oraz Adam - mój brat - wykonują głównie prace stolarskie i remontowe.
Natomiast naszą nową działką zajmuję się tylko ja i mój mąż...przy cięższych pracach pomagał nam w tym roku teść z kolegą....myślę, że jeszcze nie raz pomoc będzie nam potrzebna.
Zrobiłam projekt naszego ogrodu w programie word i próbuję przenieść do pointa aby Wam pokazać, ale coś mi nie wychodzi.
Terenami, które okalają dom, w którym obecnie mieszkamy - opiekujemy się wspólnie, czyli nie licząc 3 maluszków: 6 osób. Nie wszyscy poświęcają się w jednakowym stopniu, bo wynika to z możliwości czasowych, jakie posiadamy, ale każdy stara się, jak może.
Dla głowy rodziny, czyli mojego Taty, najważniejszym sprzętem jest kosiarka, ponieważ pracuje z nią przez cały jeden dzień w tygodniu. Mama pielęgnuje kwiaty, drzewka i krzewy ozdobne oraz kreuje krajobraz przy pomocy szpadla i "dziabki". Moją bratową i mną kierują troszkę inne pobudki - mamy dzieci, więc udzielamy się głównie w warzywnej części ogrodu. Każda z nas ma swój foliak. Mój mąż oraz Adam - mój brat - wykonują głównie prace stolarskie i remontowe.
Natomiast naszą nową działką zajmuję się tylko ja i mój mąż...przy cięższych pracach pomagał nam w tym roku teść z kolegą....myślę, że jeszcze nie raz pomoc będzie nam potrzebna.
Zrobiłam projekt naszego ogrodu w programie word i próbuję przenieść do pointa aby Wam pokazać, ale coś mi nie wychodzi.
EM-Foto-Album/mikrobia/
EM-Foto-Album/mikrobia/
- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
Widzę, że u mnie kolejność jest inna - najpierw dom a potem porządne ogrodzenie
(teraz jest siatka leśna). No ale to wszystko zależy od okoliczności.
My chyba podobnie będziemy jesienią sadzić iglaki - za pomocą kopary,
bo inaczej nie wyobrażam sobie z powodu ciężkiej gliny.
Ciekawa jestem projektu.
(teraz jest siatka leśna). No ale to wszystko zależy od okoliczności.
My chyba podobnie będziemy jesienią sadzić iglaki - za pomocą kopary,
bo inaczej nie wyobrażam sobie z powodu ciężkiej gliny.
Ciekawa jestem projektu.
Pozdrawiam serdecznie
- mikrobia
- 200p
- Kontakt:
EM-Foto-Album/mikrobia/
EM-Foto-Album/mikrobia/
- mikrobia
- 200p
- Kontakt:
heh, tak zgadza się, po lewej i prawej stronie rosną (już) świerki-ciapki ciemnozielone, Oczko wodne będzie połączone ze skalniakiem, z którego będzie spływała woda, wokół domu i wzdłuż chodnika planowałam róże na pniu w kolorze białym lub różowym, ale podobno z zimowaniem u nich nie najlepiej...więc może hortensje...
Trzy kółka będą wysypane grubym żwirkiem lub kamykami od kolegi z Macedonii, otoczone piaskowcem, będą w nich rosły begonie lub inne jednoroczne. Reszta to czysta improwizacja, zależna od możliwości finansowych...i tak nie planuję realizacji w jednym roku...to za duży teren.
kilka bieżących fotek:
Trzy kółka będą wysypane grubym żwirkiem lub kamykami od kolegi z Macedonii, otoczone piaskowcem, będą w nich rosły begonie lub inne jednoroczne. Reszta to czysta improwizacja, zależna od możliwości finansowych...i tak nie planuję realizacji w jednym roku...to za duży teren.
kilka bieżących fotek:
EM-Foto-Album/mikrobia/
EM-Foto-Album/mikrobia/
- mikrobia
- 200p
- Kontakt:
EM-Foto-Album/mikrobia/
EM-Foto-Album/mikrobia/