Mini, mini kolekcyjka Beaty
- Beatrice
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 maja 2009, o 21:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tak jak obiecałam, pokazuję zdjęcia mojego storczykowego szpitala.
To jest Kaśkowy, widać malutki listeczek
Tu Matkowy, niestety nic się dobrego nie dzieje
Mój Pierwiosnek, listek środkowy już sobie ładnie rośnie
A tu wczoraj na szafce dorobiłam blat na nowe nabytki, jak myślicie dobrze tam będzie storczykom czy jednak za ciemno?
Na razie stoją tam sobie fiołki, ale dla nich znajdę miejsce na parapecie w sypialni.
To jest Kaśkowy, widać malutki listeczek
Tu Matkowy, niestety nic się dobrego nie dzieje
Mój Pierwiosnek, listek środkowy już sobie ładnie rośnie
A tu wczoraj na szafce dorobiłam blat na nowe nabytki, jak myślicie dobrze tam będzie storczykom czy jednak za ciemno?
Na razie stoją tam sobie fiołki, ale dla nich znajdę miejsce na parapecie w sypialni.
- madziarynka
- 200p
- Od: 21 maja 2009, o 00:34
Hej Beatko! Fajnie, ze zamieściłaś zdjęcia ze szpitalnego oddziału. Przynajmniej wiadomo co jest grane. Wiedziona Twoim przykładem też jednego gościa reaktywuję. A oto efekty.
Widać jakieśnowe zaczątki korzonków i zawiązkę nowego listka w środeczku. Rośnij kwiatuszku!
Widać jakieśnowe zaczątki korzonków i zawiązkę nowego listka w środeczku. Rośnij kwiatuszku!
Pozdrawiam i zapraszam do mnie, Magda
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
Stolik świetny, aż chciałoby się mieć w pokoju okno na każdej ścianie i pod nim stoliki
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- Beatrice
- Od: 24 maja 2009, o 21:34
Kamilko dziękuję za odwiedziny, okno niestety nie jest na środku ściany. Po lewej stronie mam blat kuchenny aż do samego parapetu. Wymyśliłam sobie ,ze dokupię jeszcze i dorobię wzdłuż parapetu aż do końca prawej ściany. Poprzedni blat kupowałam w Nomi, byłam i niestety od 4 lat już takich nie mają, a nie stać mnie na wymianę całości , bo teraz są strasznie drogie a potrzebowałabym w sumie około 6 metrów.Baryczka pisze:Stolik świetny, aż chciałoby się mieć w pokoju okno na każdej ścianie i pod nim stoliki
Ale będę coś myśleć, może tę szafkę jakoś podwyższę?
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
Ja też się nie mogę doczekać
A swoją drogą to miło tak storczyki dostawać, ja na urodziny nie dostałam żadnego, więc sobie sama kupiłam dwa przecenione Cambrię, która stoi na tarasie i raz moknie, a raz schnie i Phal., który pięknie zakwitł na przyciętej łodydze. Jest klasycznie biały, sama bym takiego nie kupiła, ale gdy już u mnie rozkwitł to się zakochałam w białych i ich pięknych, długaśnych wąsach
Może i Twój urodzinowy prezent okaże się biały?
A swoją drogą to miło tak storczyki dostawać, ja na urodziny nie dostałam żadnego, więc sobie sama kupiłam dwa przecenione Cambrię, która stoi na tarasie i raz moknie, a raz schnie i Phal., który pięknie zakwitł na przyciętej łodydze. Jest klasycznie biały, sama bym takiego nie kupiła, ale gdy już u mnie rozkwitł to się zakochałam w białych i ich pięknych, długaśnych wąsach
Może i Twój urodzinowy prezent okaże się biały?
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila