Irlandzki Ogrod Ani.1
Teraz już wiem o jaki kolorek Ci chodzi.Zobacz u Alionuszki clematis mocno niebieskiPlena Elegans-och jaki ładny.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Aniu, passiflora przecudnej urody! A trzmiela nie bój się, tak jak mówił Krzysiek, najlepiej nałożyć na niego szklankę z góry/albo jakiś słoik/, a od spodu sztywną kartkę wsunąć pod szklankę, żeby zatkać otwór i wynieść stworka na dwór. Trzmiele nie są ani agresywne ani specjalnie jadowite /nie zostawiają żądła przy użądleniu/. Musiałabyś kochana zobaczyć te szerszenie, jakie po mojej działce nieraz latają . Toż to ma z 5 cm długości - helikoptery jedne!
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ślimaki Twoją męczennicę nadgryzły? Wstręciuchy,żeby takie cudo oszpecić.Może trochę słońca powstrzyma ich żarłoczność a przynajmniej zmniejszy.
Aniu,zakupy trzeba (hihi i kto to mówi) sobie dozować ,dłużej będziemy się cieszyć.Przynajmniej mnie każdy wyjazd do ogrodniczego wprawia w euforię.(czyli Twój M ma rację-pomijając kwestie portfela).
Aniu,zakupy trzeba (hihi i kto to mówi) sobie dozować ,dłużej będziemy się cieszyć.Przynajmniej mnie każdy wyjazd do ogrodniczego wprawia w euforię.(czyli Twój M ma rację-pomijając kwestie portfela).
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka