Moja prywatna kwiaciarenka cz.2
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zgredo ja na razie czekam na małe listeczki,a do kwiatków to bardzo daleko jeszcze
Oby tylko chciał ze mną zamieszkać
A teraz obiecane fotki moich nowości
Fiołeczek od babci mojego M
Paproć od znajomej
Prezent od mojego kochanego M Nawet nie wiecie jaką niespodziankę mi nim zrobił
Oby tylko chciał ze mną zamieszkać
A teraz obiecane fotki moich nowości
Fiołeczek od babci mojego M
Paproć od znajomej
Prezent od mojego kochanego M Nawet nie wiecie jaką niespodziankę mi nim zrobił
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- katarzyneczka
- 1000p
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję
Aniu to jest cissus, tylko ma takie fajne listeczki
Gosiu mój M też ciągle gada, że zielska mam już pod dostatkiem i zawsze się drze jak coś nowego przyniosę. Ale akurat byliśmy w markecie na zakupach. Pojechaliśmy po półeczkę na moje kwiatki. Mój M poszedł do działu z półkami a ja oczywiście do zielonego. I zatrzymałam się akurat przy tym cissusku bo je uwielbiam. Ale nic mu nie mówiłam, żeby nie przeginać, bo zaraz by mi i półki nie kupił. No i stanęliśmy razem w kolejce do kasy, ale że była długa to ja z dzieciaczkami poszłam do samochodu a M został przy kasie. No i za chwilę patrzę a on cissuska niesie Wiecie w jakim szoku byłam Powiedział, że widział jak na niego patrzyłam i z jaką miną ze sklepu wychodziłam
Aniu to jest cissus, tylko ma takie fajne listeczki
Gosiu mój M też ciągle gada, że zielska mam już pod dostatkiem i zawsze się drze jak coś nowego przyniosę. Ale akurat byliśmy w markecie na zakupach. Pojechaliśmy po półeczkę na moje kwiatki. Mój M poszedł do działu z półkami a ja oczywiście do zielonego. I zatrzymałam się akurat przy tym cissusku bo je uwielbiam. Ale nic mu nie mówiłam, żeby nie przeginać, bo zaraz by mi i półki nie kupił. No i stanęliśmy razem w kolejce do kasy, ale że była długa to ja z dzieciaczkami poszłam do samochodu a M został przy kasie. No i za chwilę patrzę a on cissuska niesie Wiecie w jakim szoku byłam Powiedział, że widział jak na niego patrzyłam i z jaką miną ze sklepu wychodziłam
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Kasiu, ale piękności nam pokazałaś
No a takiego domyślnego M to tylko pozazdrościć Chociaż raz kolejka do kasy przyczyniła się do czegoś dobrego
No a takiego domyślnego M to tylko pozazdrościć Chociaż raz kolejka do kasy przyczyniła się do czegoś dobrego
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- katarzyneczka
- 1000p
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za pochwały moich nowości i M oczywiście Przeczytał co pisałyście na jego temat i powiedział: ''No widzisz jaki wspaniały ze mnie mąż, a Ty tak na mnie narzekasz'' Ale drugi raz już nie chciał do tego sklepu wrócić
Pokażę Wam niebawem moje fiołeczki biedronkowe i nie tylko
I mojego pierwszego maluszka fiołkowego, Tak na niego czekałam, ale nie bardzo mogłam się nim ucieszyć Zobaczyłam maluszka, ale i to, że mój ciapaty listeczek zgnił w wodzie , dosłownie po kilku dniach Już mam tylko jednego, a tak się z nich cieszyłam
Pokażę Wam niebawem moje fiołeczki biedronkowe i nie tylko
I mojego pierwszego maluszka fiołkowego, Tak na niego czekałam, ale nie bardzo mogłam się nim ucieszyć Zobaczyłam maluszka, ale i to, że mój ciapaty listeczek zgnił w wodzie , dosłownie po kilku dniach Już mam tylko jednego, a tak się z nich cieszyłam
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Mama Aguni
- 1000p
- Od: 31 mar 2009, o 11:48