Ogród Asi
Igo , Renee dziękuję.
Dzisiaj zrobiłam porządek z tulipanami i szafirkami, wykopałam oczyściłam.
Tylko jest jedno ale...... Chciałam je nie tylko we wrześniu wsadzić ładnie grupami ale i kolorami. Po przekwitnięciu obcięłam góry a teraz za diabła nie pamiętałam jakie kolory gdzie rosły.
Czyli na wiosnę znowu będzie bałagan, bo nie tylko różniły się kolorami ale i wzrostem. Nic człowiek uczy się na błędach
Pozdrawiam, wracam do nauki
Dzisiaj zrobiłam porządek z tulipanami i szafirkami, wykopałam oczyściłam.
Tylko jest jedno ale...... Chciałam je nie tylko we wrześniu wsadzić ładnie grupami ale i kolorami. Po przekwitnięciu obcięłam góry a teraz za diabła nie pamiętałam jakie kolory gdzie rosły.
Czyli na wiosnę znowu będzie bałagan, bo nie tylko różniły się kolorami ale i wzrostem. Nic człowiek uczy się na błędach
Pozdrawiam, wracam do nauki
Aśka
Zapraszam
Zapraszam
Witam wieczorowo
Szaleństwo się zaczęło....., kupiłam pierwszą różę.To Bonica za radą Hani.
A jeszcze rok temu się zarzekałam, że nigdy, że kłopot, że mszyce........Nigdy nie mów nigdy!!!
Dzisiaj trochę słoneczko świeciło, bosko
Szaleństwo się zaczęło....., kupiłam pierwszą różę.To Bonica za radą Hani.
A jeszcze rok temu się zarzekałam, że nigdy, że kłopot, że mszyce........Nigdy nie mów nigdy!!!
Dzisiaj trochę słoneczko świeciło, bosko
Aśka
Zapraszam
Zapraszam
Gratuluję decyzji! Bonica na początek to świetny wybór!
Z tulipanami mam to samo!!! Już brakuje mi cierpliwości! Niby segreguję, wiążę kolorowe tasiemki...
Co roku i tak mieszanki kolorów i kształtów! Wczoraj również porządkowałam swoje. Wykopałam, posadzone w sierpniu
będą okazalsze. Coraz piękniej w lesie Czy są grzyby?
Z tulipanami mam to samo!!! Już brakuje mi cierpliwości! Niby segreguję, wiążę kolorowe tasiemki...
Co roku i tak mieszanki kolorów i kształtów! Wczoraj również porządkowałam swoje. Wykopałam, posadzone w sierpniu
będą okazalsze. Coraz piękniej w lesie Czy są grzyby?
Pozdrawiam, nigella
Nigello wolna jestem od poniedziałku, to pewno z forum nie wyjdę przez parę godzin.
Wiesz za płotem w lesie nie byłam ale u mnie na działce pod brzozą piękny podgrzybek zajączek (zajączek, zajęcza warga, muchownik, borowik zajęczy- nie wiem jak jeszcze inaczej nazywany) urósł - niestety robaczywy
Stąd wnioskuje, że jest duże prawdopodobieństwo owocnego grzybobrania
Kamkamk to jest z tymi roślinkami, rh kupiony jesienią miał być kremowo - łososiowy jest fioletowy. O cebulowych to nie wspomnę, teraz czekam na dwie dalie i lilie jakiego koloru się okażą
Gosiu dziękuję za miłe słowa.
Do Waszych ogródków chętnie zajrzę w poniedziałek
Pozdrawiam
Wiesz za płotem w lesie nie byłam ale u mnie na działce pod brzozą piękny podgrzybek zajączek (zajączek, zajęcza warga, muchownik, borowik zajęczy- nie wiem jak jeszcze inaczej nazywany) urósł - niestety robaczywy
Stąd wnioskuje, że jest duże prawdopodobieństwo owocnego grzybobrania
Kamkamk to jest z tymi roślinkami, rh kupiony jesienią miał być kremowo - łososiowy jest fioletowy. O cebulowych to nie wspomnę, teraz czekam na dwie dalie i lilie jakiego koloru się okażą
Gosiu dziękuję za miłe słowa.
Do Waszych ogródków chętnie zajrzę w poniedziałek
Pozdrawiam
Aśka
Zapraszam
Zapraszam
Piękny ogród!
I to, czego mi bardzo brakuje - drzewa...
W krótkim czasie stworzyłaś u siebie niesamowity klimat... I nawet jeśli gospodarskim okiem widzisz jeszcze pewne niedociągnięcia, to dla mnie jest on bajeczny
I ten trawnik jak dywan... marzenie...
I widzę, że tak jak ja dałaś się właśnie wciągnąć w róże Ale masz na nie miejsce...
Widoku z tarasu zazdroszczę tak, że aż zęby bolą
Udanego zakończenia sesji życzę... a potem jeszcze więcej takich widoków proszę...
A w wolnej chwili zapraszam do mnie
I to, czego mi bardzo brakuje - drzewa...
W krótkim czasie stworzyłaś u siebie niesamowity klimat... I nawet jeśli gospodarskim okiem widzisz jeszcze pewne niedociągnięcia, to dla mnie jest on bajeczny
I ten trawnik jak dywan... marzenie...
I widzę, że tak jak ja dałaś się właśnie wciągnąć w róże Ale masz na nie miejsce...
Widoku z tarasu zazdroszczę tak, że aż zęby bolą
Udanego zakończenia sesji życzę... a potem jeszcze więcej takich widoków proszę...
A w wolnej chwili zapraszam do mnie
Wszystkim dziękuję za miłe słowa, sesja zakończona można brać się za ogród i podczytywanie forum.
Dzisiaj po paru dniach nieobecności w ogrodzie zauważyłam że lilia w końcu rozkwitła, chwasty też.
Zakwitły też olki
Chociaż ten widoczek ciągle wraca - alejka oleandrowa
Dzisiaj po paru dniach nieobecności w ogrodzie zauważyłam że lilia w końcu rozkwitła, chwasty też.
Zakwitły też olki
Chociaż ten widoczek ciągle wraca - alejka oleandrowa
Aśka
Zapraszam
Zapraszam