Moja prywatna kwiaciarenka cz.2
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Kasiu gratuluję maluszków - wiem, że to dużo dla Ciebie znaczy:)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochane miło mi, że mnie tak licznie odwiedzacie i dziękuje bardzo za komplementy dla moich nowości i maluszka fiołkowego
Grażynko zbieram fiołki bo nic innego już nie mogę u siebie kupić Skrętników nie ma w ogóle, begonki są tylko takie jak już mam a z fiołkami łatwiej, bo są wszędzie, tylko ciężko już kupić jakiś nowy kolor
Joasiu cieszę się z niego jak dziecko Ty wiesz to najlepiej, tak długo na niego czekałam Ale też ciągle żal mi tego ciapatka
A teraz muszę Was na kilka dni opuścić bo jedziemy na Mazury troszkę odpocząć Jak mi się uda to będę do Was zaglądała . Życzę Wam miłego i słonecznego weekendu
Grażynko zbieram fiołki bo nic innego już nie mogę u siebie kupić Skrętników nie ma w ogóle, begonki są tylko takie jak już mam a z fiołkami łatwiej, bo są wszędzie, tylko ciężko już kupić jakiś nowy kolor
Joasiu cieszę się z niego jak dziecko Ty wiesz to najlepiej, tak długo na niego czekałam Ale też ciągle żal mi tego ciapatka
A teraz muszę Was na kilka dni opuścić bo jedziemy na Mazury troszkę odpocząć Jak mi się uda to będę do Was zaglądała . Życzę Wam miłego i słonecznego weekendu
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Kasiu - obejrzałam twoje fiołki na podglądzie ....są takie zdrowiutkie i śliczne. Ja też trochę domowych wkleję, ale moje fiołki są chore...ledwo zakwitną i już im kwiatki a nawet pączki zasychają
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochane bardzo Wam dziękuję Pogoda jest super i wyjazd udany, wypoczywa się cudnie Musiałam tu zajrzeć, bo już nie mogłam bez Was wytrzymać
gardenio ale poprawiłaś mi humor, Kochana jesteś O odmianowcach to ja nawet nie marzę, kilka mam od Ciebie, bardzo się z nich cieszę.A ciapatki uwielbiam za te ich cudne listeczki, tak pięknie wybarwione
Basiu bardzo Ci dziękuję i przykro mi bardzo, że Twoje fiołeczki chorują Trzymam kciuki, żeby wróciły do formy
gardenio ale poprawiłaś mi humor, Kochana jesteś O odmianowcach to ja nawet nie marzę, kilka mam od Ciebie, bardzo się z nich cieszę.A ciapatki uwielbiam za te ich cudne listeczki, tak pięknie wybarwione
Basiu bardzo Ci dziękuję i przykro mi bardzo, że Twoje fiołeczki chorują Trzymam kciuki, żeby wróciły do formy
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)