Ogród Gośki
Witaj Aniu. Cieszę się, ze Ci się u mnie podoba
Nie, nie przeoczyłaś magnolii - nie zrobiłam jeszcze zdjęcia. Ostatnio z aparatem wyskakuję okazjonalnie, i tylko wtedy gdy kogoś uprosze by został z dziećmi. Mam wrażenie, że jak tylko wyjdę z domu, one już o tym wiedzą i zaczyna się koncert
Może dziś popołudniu, gdy M wróci z pracy uda mi się pstryknąć parę aktualnych fotek, w tym wspomnianą magnolię.
Nie, nie przeoczyłaś magnolii - nie zrobiłam jeszcze zdjęcia. Ostatnio z aparatem wyskakuję okazjonalnie, i tylko wtedy gdy kogoś uprosze by został z dziećmi. Mam wrażenie, że jak tylko wyjdę z domu, one już o tym wiedzą i zaczyna się koncert
Może dziś popołudniu, gdy M wróci z pracy uda mi się pstryknąć parę aktualnych fotek, w tym wspomnianą magnolię.
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosia, to Ty przy takim małym przychówku takie cuda hodujesz?????
Chwilowo mnie zatkało, sorry.
Chociaż ja też w środku zimy przy śpiącym niemowlaczku ściągałam trawę pod rabatki, no ale zawsze co jeden niemowlaczek to jeden...
Chociaż ja też w środku zimy przy śpiącym niemowlaczku ściągałam trawę pod rabatki, no ale zawsze co jeden niemowlaczek to jeden...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Stwierdziłam, że nie doczekam się na M i pstryknęłam parę zdjęć z okna
Oto magnolia gwiaździsta
Przy okazji kilka zdjęć ogrodu (ta część jest bardziej reprezentatywna bo jest się od frontu, reszta to już "misz - masz")
Oto magnolia gwiaździsta
Przy okazji kilka zdjęć ogrodu (ta część jest bardziej reprezentatywna bo jest się od frontu, reszta to już "misz - masz")
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
Co racja to racja - hodowla utrudniona ale dwa przychówki to podwójne szczęście a mnie Bozia obdarowała potrójnie - chociaż na bliźniaki czekałam aż 9 lat ;:2100krotka pisze:Gosia, to Ty przy takim małym przychówku takie cuda hodujesz?????
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Był to styczeń 2007, temperatura chwilowo ponad 10 stopnig.kiecko pisze:Jak Ty w środku zimy ściągałaś trawęChociaż ja też w środku zimy przy śpiącym niemowlaczku ściągałam trawę pod rabatki, no ale zawsze co jeden niemowlaczek to jeden...
Przy trzecim dziecku to człowiek na macierzyńskim się nudzi 8)
Kostkę masz barszo ładną, my dopiero planujemy, muszę Twoje zdjęcia pokazać mężowi, bo własnie mu podpowiadałam nieśmiało, że możnaby szarą z żółtym szlaczkiem, a jemu cośwyobraźnia wysiada ;-)
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Aniu pocieszyłaś mnie z tą magnolią. Ja już się zastanawiałam jakiego składnika jej brakuje bo listeczki ma takie żółte a nie soczyście zielone jak u Ciebie
100krotka Ty to masz zdrowie - dobrze, że chociaż śniegu nie było No cóż, Twój mąż tak bardzo się od mojego nie różni ... Na szczęście w tych sprawach zazwyczaj dają nam wolną rękę :P
100krotka Ty to masz zdrowie - dobrze, że chociaż śniegu nie było No cóż, Twój mąż tak bardzo się od mojego nie różni ... Na szczęście w tych sprawach zazwyczaj dają nam wolną rękę :P
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
Dziękuję Aniu
... nigdy nie wiadomo , może przyjdzie mi skorzystać z ich usług, jak mnie dzieci doprowadzą do ruiny
A tak na poważnie: starałam się żeby ta część wyglądała w miarę ładnie ale było mało pielenia, stąd mało motywów kwitnących - jest wyłożona czarną agrowłókniną i wysypana żwirkiem.
Z kwitnących jest tylko wiciowiec pomorski Serotina, trytoma, barwinek Vinca major 'variegata' , yucca (która jeszcze u mnie nie kwitła), złotokap, no i na upartego irga
... nigdy nie wiadomo , może przyjdzie mi skorzystać z ich usług, jak mnie dzieci doprowadzą do ruiny
A tak na poważnie: starałam się żeby ta część wyglądała w miarę ładnie ale było mało pielenia, stąd mało motywów kwitnących - jest wyłożona czarną agrowłókniną i wysypana żwirkiem.
Z kwitnących jest tylko wiciowiec pomorski Serotina, trytoma, barwinek Vinca major 'variegata' , yucca (która jeszcze u mnie nie kwitła), złotokap, no i na upartego irga
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
Dzisiaj w niedzielę mój M w imię odkupienia swoich "weekendowych" win kupił mi tak upragnioną oliwkę europejską :P :P :P
... dołączy do moich, niestety "doniczkowych", ogrodowych południowców
Teraz po cichu liczę, żeby znowu mojemu M zamażyło się spotkanie z "wiecznymi studentami" , to może kupi mi szorstkowca fortunego
... dołączy do moich, niestety "doniczkowych", ogrodowych południowców
Teraz po cichu liczę, żeby znowu mojemu M zamażyło się spotkanie z "wiecznymi studentami" , to może kupi mi szorstkowca fortunego
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród