Kolekcja sie rozrasta a parapety nie cz.2
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko, ten jasno zielony listek to od fiołka białego mocno karbowanego, ten mały zielony to od białego z różowym środkiem, a ten największy od białego z różowymi brzegami A begonek nie przelewaj to będą zdrowo rosły
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
Kasiu ty to masz głowę że jeszcze pamiętasz które to listki od których super muszę sobie doniczkę teraz opisać
Edytko to dzięki Anoli mam taką śliczną rosiczkę a jaka nienajedzona mówię wam , dziś dwa obiadki to się jeszcze ruszały
Treissi no właśnie też zauważyłam że się tak czasem dzieje tylko nie wiem z czego to wynika
Edytko to dzięki Anoli mam taką śliczną rosiczkę a jaka nienajedzona mówię wam , dziś dwa obiadki to się jeszcze ruszały
Treissi no właśnie też zauważyłam że się tak czasem dzieje tylko nie wiem z czego to wynika
- ewasz29
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja jak ukorzeniałam sobie listeczki to też pamiętałam który jest jaki .Tyle ,że potem jak już wylądowały w doniczkach i jak odcięłam listek- matkę to mam taki miszmasz ,że co jest co to nie wiem. Też na przyszłość postanowiłam czymś oznaczać . Chociaż w sumie niespodzianki też są fajne Gorzej jak się okaże ,że wszystkie są takie same :x
Dokładnie to mnie martwi , a nie dalej jak wczoraj rozsadzałam fiołeczki i posadziłam 4 maleństwa do jednej doniczki i co ? zapomniałam podpisać i teraz nie wiem czy to były jakieś konkretne czy nieokreślone ? chociasz tyle, że wiem że wszystkie takie sameewasz29 pisze: Chociaż w sumie niespodzianki też są fajne Gorzej jak się okaże ,że wszystkie są takie same :x