Moja Działeczka
- martinez_82
- 500p
- Od: 1 wrz 2008, o 10:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- martinez_82
- 500p
:)
No naprawde kupiłem w zeszłym roku w styczniu. nie powiem ale całymi dniami coś sie robi . i nie ma dnia zeby coś nie było robione .
- martinez_82
- 500p
Re :)
Nio jak ci Powiem ze wszystko jest robione od podstaw to nie uwierzysz z pewnościa oprócz drzew ktore rosły i altanki to wszystko jest robione w ciagu roku razem z trawą działke kupiłem od starszego dziadka który wszedzie uprawiał warzywa. działke kupiłem w styczniu wiec jedyny jej plus ze była juz skopana cała wieć wyrównałem ja i zasiałem trawke. murki na skalniaczkach są z suporeksu i obklejane kamieniami a dla efektu pomalowałem całość lakierobejcą Snieżki.
- martinez_82
- 500p
Re: zresztą poszukam zdjęć moze gdzieś mam w jakim stanie ją
zresztą poszukam zdjęć moze gdzieś mam w jakim stanie ją kupiłem to wrzucę.
- martinez_82
- 500p
Re:)
Nio z doświadczenia mogę powiedzieć ze się da w rok ale naprawdę ciężko jest. Godzinowo dzień wygląda tak 8 godzin w pracy i nieraz 10 na działce i tak przez cały rok. Urlop i każdy wolny dzień poświęcałem na prace na działkę oglądając zdjęcia innych ogrodów wiem ze dla efektów trzeba poświecić troszkę czasu i wyrzeczeń. A co do pieniędzy nio troszkę poszło ale cóż liczy się efekt końcowy. Przynajmniej dla mnie.
Proszę o staranniejszą pisownię. Poprawiłam.
/Zgredo
Proszę o staranniejszą pisownię. Poprawiłam.
/Zgredo
Efekt końcowy - zabójczy
Ja już konotuję co chcę u siebie powielić Mam nadzieję, że się zgodzisz i dlatego przekazuję Ci pytanie mojego M:
" W jaki sposób powstawały murki z kamyczków?"
Proszę opisz jak to robiłeś, bo wtedy jest szansa, że mi coś takiego lub podobnego zrobi
Ja już konotuję co chcę u siebie powielić Mam nadzieję, że się zgodzisz i dlatego przekazuję Ci pytanie mojego M:
" W jaki sposób powstawały murki z kamyczków?"
Proszę opisz jak to robiłeś, bo wtedy jest szansa, że mi coś takiego lub podobnego zrobi
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- martinez_82
- 500p
Re:)
Co do paproci to nie wiem co to za paprotka dostałem od sAsiada kilka szczepek